Jossi Piaggio NRG Power DD'09 uued pildid lk16

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by joss13, Jun 8, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    Re: Jossi Piaggio NRG Power DD'09 Midrace

:O , väikene teema june et proovid kh racingu ära , summuti olemas sellele juba :D

2. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Ma mõtsin siin juba MHR racingu peale, see peaks selle sumpsiga kah veel täitsa toimetama. :roll:

3. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0

Ma mõtsin siin juba MHR racingu peale, see peaks selle sumpsiga kah veel täitsa toimetama. :roll:[/quote]
    :eek: , wäoo päris hull , aga nüüd küsimus , kui " kunagi " paned selle silku , siis pead uue karpa kh ostma , miks ei v6iks kohe panna 21mm karpat ? :O , vaata see kasutaja martinkuke , ta just ostsis racingu aga tal ei funksi see , paku corsa vastu vahetust.

4. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Kle mdea eks vaatab mõtleb seda asja veel. Aga s6 racingut mdea miks aga ei taha, paljudel kuidagi probleeme sellega imo.

5. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0

njaaa , aga peab vastu kui käima saad.

6. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Re: Jossi Piaggio NRG Power DD'09 Midrace | lk4

Sai ss jalgevahelisi gondleid värvima hakatud ja masinat puhastatud. Laki kõvendi oli otsustanud siiski ära tarretuda ja lahustite asjadega püstolisse ära segamisest hoolimata sülitas ta korralikud tükid gondlile ja seega üks gondel tuleb nullist uuesti teha. Ülejäänud sai tehtud teise kõvendiga ja nendega sai lakk otsa kah. Mingiaeg peab lakki ja kõvendit juurde sebima, teeb veljed värgid kah ära. C16'ga siuke vahva asi juhtund, et carbon on ühest kohast lahti tulnud, peab mingi liimi v asjaga kinni nuputama selle. Aga noh kannatust mul polnud ja sai piltide jaoks asi enamvähem pandud kokku.

7. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38
    Re: Jossi Piaggio NRG Power DD'09 Midrace | lk5

Ulme ilus.Lõika ka see porikas maha ja siis veelgi parem!

8. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38

Kutt, mis valemiga sa küljejala sellise kalda alla oled ajanud ? Mul enda buzzetti hoiab rollerit ränk püsti, üritasin peal olles väänata, aga väga ei aita :(

9. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0

aga see ei ole buzzeti ka, mingi pehme metall on see kinnitus. Masin näeb sitaks hea välja !!

10. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

See üldse mingi pede küljejalg, sööb polte mis hirmus ja seetõttu vajubki koguaeg aina rohkem kalde alla. Ap'st tellisin uue küljejala kah, see peaks mingi ülejärgmine nädal vist jõudma alles. Muidu oskab keegi aidata siukse probleemiga, et külmast peast kohapealt minnes puterdab ikka jubedatmoodi enne kui liikuma hakkab? peale karpa puhastust pole enam tühikäiku ka... :|

11. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36

ilus jep aga nahka quttil vaja seda sealt ära lõgata? Ma arvan see niinim porikas on seal omal eesmärgil :p

12. Madiz

Madiz Active Member

1,334
    1
    38

Mind näiteks küll see porikas väga ei sega. Ülikena ikka see mashiina 8) Edu

13. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0

külmast peast puterdabki, soojaks läheb siis timm ju ,nii kõikidel

14. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Nojah aga tra algul niijubedalt ei puterdand. Muidu ennist porika kohta unustasin mainida, et mul üks porikas veel millel juba see jupp nahhui lõigatud ja nüüd vajab veits pahteldamist ja möllamist.

15. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

masin õieti timmis siis ongi nii et külmana puterdab sitax

16. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Mdea miskit peaks ikkagist timmima, sest soojast peast kah masin algul suht uimab ja mingi 40 pealt tuleb korralik tõmme. Rullid vist peaks üle vaatama. Surveka kohta oskan niipalju öelda, et haakub 7k rpm peal. Et mdea vb peaks veel jäigema panema vms. Kuigi tagale mdea üldse kas nii raske masinaga on mõtet hakata üritama. :D

17. Larsen2

Larsen2 New Member

584
    0
    0

väga edukalt saab, sõbral oli ka sama mudel nüüd motomani oma, athena racing ja shot väike nõks ja tagal, aga kui niimoodi uimab siis mingi vario teema ja

18. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18

Sellel rattal peaks olema ka teine reduktor Mis ei lasegi teda kohalt väga reipalt ära .Minu mäletamist mõõda ja arvan,et ära ise küll midagi näppima hakka seadistuse osas lase uuesti kellegil remondimehel asi ära timmida. Tal peaks peal minu teada olema superspeed ja ei imesta ,kui rullikud hakkavad saba andma .Raskemad seisavad siiani minu kuuris riiulil.Kunagi ise panin selle masina timmi siis lippas küll nii mis kole .Seda enam,et panid uue sumpsi võiks setti muuta ja uuseti seadistada lasta .

Soovin sellegi poolest edu rattaga Kuna on kena masin.Eriti kenaks teeb see punaseks värvitud osa .Must oleks olnud liiga sünge .Punane annab ilusa kontrasti 8) .

19. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Täna oli vahepeal igav ja sai ss otsustatud väike photoshoot teha. Õhtapoole sai ka oma päevinäinud kiivrile uus värvilahendus antud.

20. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    Re: Jossi Piaggio NRG Power DD'09 Midrace | lk6

mille peale ta sul toetus esimestel piltidel? :D

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte