Jossi Yamaha Aerox '03| LUKKU !!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by joss13, Apr 18, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
  2. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Re: Jossi Yamaha Aerox 70cc´03 Uued pildid .

Paistab , et kedagi mu võrr ei koti :| :D . Aga ss nüüd juba eilse päeva (8.06) ost , Agipi täissünt õli . 8)

3. marx234

marx234 Member

878
    0
    16

Väga kena roller ,kunagi oli isegi tartus vist,see summuti peaks isegi minu kunagine olema (suht info ma tean) aga muidu kena ,kleepsud sobivad hästi ;)

4. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Tartust pärit peaks ta tõesti olema ning olen ka kuulnud , et seal ei hoitud teda kuigivõrd hästi . Sumbuti oli sellega *PIIKS* veits keeratud , et kuna veepump lekkis , ss oli sealt kohast sumpa sinise ja lilla ja kollase jms laiguliseks läind , praegu on sealt lihvitud , varsti peaks poleerimiseks vajalikud vahendid kätte saama , saaks poleerima hakata . Vahetaksin hea meelega Yasuni r-i vastu selle Pro replica !

5. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Duubel , aga mainin ära , et täna sai päris pikk reis järve äärde ja tagasi käidud , masin pidas ilusti vastu , kuid siiski lendas vahepeal üks underi kruvi minema , kuna üks tee oli jubedalt treppis , see sai nüüd kinni pandud ja peale selle oli rolleril kõikidel gondlitel mõnus tolmukiht peal . asfaldil sai tippu kah proovitud korra , mingi 104 lasin ära :D . Praegu siis müün / vahetan fighterlooki (tahaks miskit muud proovida) ja Yasuni r-i tahaks kah sebida enda masinale alla :D

6. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Tervist , nüüd siis siuke mure , et täiesti lampi täna enam ei ole starteril voolu ja suunatuled ei tööta , sai vaadatud üle aku juures olevad kaitsed ja juhtmed , samuti kontrollisin spido juurest ning esiratta ja radika juurest . Siit veel küsimus , asub mingites kohtades veel roxil kaitseid ? või mida veel kontrollida ? suht mage kui suunakad ja starter ei tööta , homme muidu kisun rohkem laiali , uurib tuttavaga asja . :/ Nii , et kui oskate mingeid lahendusi või variante pakkuda , oleks kena ! :)

7. sannu123

sannu123 Member

627
    0
    16
    Re: Jossi Yamaha Aerox 70cc´03 Help !

jou , normaaalne tagaratta pill :lol: ,täna sai mõned pildid . 8) edu ehitusel :D

8. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Re: Jossi Yamaha Aerox 70cc´03 UP @ lk4

Noneh , masinal siis sellised muudatused , et : Esituli sai vahetatud stocki vastu kasutajaga -reg ning veepump ja osa sumbutist on poleeritud ja sumbuti klamber on katki .

pilte kah :

Poleeritud asjad (pole veel päris valmis) :

Vahepeal oli ss esitule asemel selline tjuuning 8) :

Siis sain esitule :
    ja panin selle külge :
    Seejärel toonisin ära :

Esitulega veel järgmised plaanid :

1. LED riba sisse
    2. LED pargid
    3. Xenon või Halogeen pirn sisse

Veel pilte :

Järgmiste uuendusteni ja päikest teile ! 8) Oodatud nii positiivsed , kui negatiivsed kommentaarid ! :p

9. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Topelt tuli >.<

10. StreetBuzz

StreetBuzz New Member

1,843
    0
    0

kõvasti ilusam kui see hiina tuuning . ;) .
    Jätka samas vaimus .

11. Össs

Össs New Member

203
    0
    0

nüüd meeldib väga see esiots , toonitud tulega hoopis teine asi no.
    EDU !

12. Jan.

Jan. Active Member

2,716
    0
    36

Päris ilus rox on jah, peab tõdema. :)

13. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Tänud positiivsete kommentaaride eest 8) . Ise pole veel piisavalt rahul , sest gondlid ja amordid ja veljed , variokaas , blokk jne värvimata veel . Plaanin sügisel /talvel ära teha . Praegu tahan lähiajal poleerida veel veits ja esitulele Ledid värgid sisse . :p

14. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Duubel , aga otsustasin panna veel pilte , kus toonitud esituli näha 8)

15. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0

Wazzaa RK houmid , masinal siis jälle mõned muudatused toimunud ... Nimelt sai siis 27.06 käidud Tallinnas , ostetud sai alumiiniumi poleerpasta , lihvimistald ja selle peale poleerimis "padi" (lambakasukast :D) , LED parktule pirnid , LED riba (2x18 Ledi , kaks riba komplektis )ja siis halogeen Xenon look esitule pirn . Panin siis kohe parktule ja muud pirnid sisse , ribaga olin väga rahul , sest mahtus täpselt sisse ära , kui tegin ringi ümber reflektori , halogeeniga samuti rahul , sest nüüd ma NÄEN midagi ! Parktuledega ei jäänd päris rahule , sest liiga sinised ostsin . Seejärel sai kohe veepumba kaant ja sumpa leegika veepumbakaane alust osa poleerima hakatud , natuke aega poleerides olin ma lihtsalt suu ammuli , poleks arvand , et nii palju rohkem läikima saab . Suurest vaimustusest käisin üle veel pidurilingid ja kicki hoova 8) Poleerimisega seoses on mul veel mõned plaanid , mida ma veel ei maini 8) . Aga siiski , pilt ütleb rohkem , kui tuhat sõna !

16. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
    Re: Jossi Yamaha Aerox 70cc´03 UP @ lk5

Kuna keegi ei viitsi kommenteerida siin , tuleb duubel . Aga masinat sai täna jälle kõpitsetud . võtsin ära sumpa , ratta ja veepumba kaane , sai veel puhastatud , poleeritud ja möllatud , kuid teha on siiski veel palju ! Pildid räägivad enda eest :
    Enne :
    Pärast :
    Enne :
    Pärast :

17. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    Re: Jossi Yamaha Aerox 70cc´03 UP @ lk5

issand, millega sa hakkama oled saanud...

18. Saaremasin

Saaremasin Active Member

3,440
    0
    36
  19. joss13

joss13 New Member

2,817
    0
    0
  20. joss13

joss13 New Member