Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Pildi tegi Front. Kunagi pesen puhtaks siis lasen tal veel pilte teha Aga igatahes täna panin vana vari tagasi 7.5g rullidega ja palju parem on sõita kui ei tõmba pöördeid alla. harjutasin natukene tagal ka, aga ei julge nii suure nurga all lasta, et ilust saaks. :roll: Thnx!!
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 WTF?.. kaalusin täna vanad rullid ära.. 7.5g :roll: ummm.. wtf? Camexist öeldi, et stockina 8.5g ja kui ma 7.5g rullid ostsin siis see muutis ikka suht palju ..
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Võimalik veel et stockis on hoopis mingi 7,7 vms, ja on lihtsalt ära kulunud 7,5ks. Või lihtsalt nii sitad rullid stockis et need ei liikunudki
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Võta põhjakondlilt ka need kleepsud ära ja küljepealt, Palju ilusam jääks.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 vb tõesti.. Proovisin gimbis natukene milline oleks.. ei teind just parimat tööd.. :roll: aga tglt jääks liiga tühi minu arust. :lol: väike võrdlus.. (ärge seda ringi tähele pange)
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Mulle endale meeldib just rohkem nende kleepsudega, muidu liiga tühi ning igav.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 See punane ei sobi üldse minumeelst. Mina soovitaks kleepsud ära võtta ja mingi stage6 kleepsulet osta. Need mustad kleebsud sobiks tajooba hästi sinna põhjakondlile ja taga küljekondlitele 8) Aga eks sa ise vaata.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 tal malossi tuuning seega malossi kleepsud xD ma minumeelest ka need punased ei sobi sinna,
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Suva, et pole ühtegi stage6 asja :roll: ja mulle ei meeldi malossi tuuningud, stage6 oma parem .. Aga vaatab tõmban täna siis VÕIBOLLA kõik kleepsud maha :roll:
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Rolleril on peal amordi kõrgendus ja palju parem on sõita. Tagal tuleb ka nüüd natukene rohkem välja kui ennem. :roll:
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Nagu ise ütlesid, amordikõrgendust pole nagunii näha. Muidu öösõidule liigud?