Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Kõrgendust näha ei ole, aga tunda küll on et kõrgem on. 8) Öösõidule vb liigun jh ei tea veel :roll:
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Umbes 7500 või 8500 pöörde peal on siuke kõrin või mingi hääl tuleb varist.. Kas see võib olla sellest, et reduktori õli pole vahetanud :lol: või siis rullid on ka natukene kandilised :roll: Üks vana pilt ka.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 asi on nüüd sealmaal et masin jälle kottis, kolvil samamoodi auk sees :S
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Oi jah pole ammu kirjutanud :lol: vahepal on reduktori õli vahetatud ja uus taga rehv pandudn ning ROLLER ON PE*SE LÄINUD!! :| Keegi oskab aidata mix juhtus jälle nii?? pole veel lahti võtnud, aga küünla august oli näha, et kolvis kas suur auk või see katki.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Kolvi sisse sulab auk tavaliselt vale küünla ning lahja segu tõttu. Looda et Ainult kolv on *PIIKS*, siis pane uus kolvikomplekt ja saad edasi rahuga sõita.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Kle mul oli ka Symiga mingi taoline jama, et midagi hakkas kõrisema. Külma mootoriga polnud hullu aga soojamootoriga hakkas mingi hull kõrin. Umbes 7000pöörde pealt.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 see oli vist kinni ka tõmmand.. :roll: suht tüütu jh ei tea mis see on.. :S Aga küünla pilt: suurem pilt: http://www.upload.ee/image/1693061/silku_005.jpg vahepeal tuli selline mõtte, et hoonin/puurin vana silku üle ja uus kolb sisse, sest roller onu juures ja ei saa vaadata seda. vana silku pildid!
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Vau, ma imestan ta üle lihtsalt ei kuumenenud, küünal puhta ära sulanud ju :lol: Muidu malossi sport on malm, seega üle puurida/hoonida ja uus kolv sisse.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 aga nh ma ise ka ei saa aru mix segu üldse nii lahja oli ja kui toores peal sõitsin sai liiga palju bena. Kustkilt võis saada lisa õhku? tra ma oleks pidanud varem küünalt vaatama :lol: , aga jh kui saan rolleri tgsi siis vaatan selle silku üle.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Arvatavasti sai mingisugust lisaõhku küll, sellist asja niisama ei juhtu.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Njh.. varsti viin rolleri maale siis seal vb vaatan silku üle ja ennem talve lõppu ma seda korda ei saa :S siis talvel vaatan äkki teen midagi kondlitega, sest samal päeval kui katki läks panin käna ka ja suht kriibitud :roll:
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 minu arvamus siiski lahja segu, kui ilma tooreta tööle ei läinud üldse, külm mootor ja külma mootoriga räigelt poos ka -.- ütlesin sulle koguaeg et keera segu rikkamaks -.-
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 suve algul oli veel timmis :lol: aga kas see loogika on tõsi, et külma ilmaga segu lahja ja soojaga rikkam, et mingi õhu tiheduse värk? Pakkuge vahetusi Roxi vastu!! 8)
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Mõjutab ikka küllaga, mul endal street külmema ilmaga lippab vägagi rõõmsalt edasi, soojaga aga vahest lausa puterdas.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 No siis võis külma pärast minna segu nii lahjaks? Fkk tht shit :|
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Vägagi vabalt võis, samuti: lahja segu = kuum plahvatus Edasi mõistad vist juba ise miks ta sul nii kergelt üle kuumeneb.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Kui keegi teeb pakkumise võib ära osta!! vahetust roxi või käikudega masina vastu! võin maksta kompi. kui keegi ei taha teen talve jooksul korda 8)
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Suht ilus Sym. Kunagi oli endalgi mõte selline osta,aga jäi ostmata ikkagi. Edu sulle ! 8)
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Kaks võimalust miks kotti pani:1)Lisaõhk 2)Segu lahja.Ise arvan,et sul oli segu lahja,sest tõesti kui külmaks läheb siis segu muutub lahjemaks kõvasti