Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Thnx 8) Praegu tagakondel suht kriibitud tahaks uut värvi peale, aga vaatab kuida rahaga on.. ennem mootor korda. Olen ka 2. poolt kuna polnd ammu vaadand segu. Aga mingit arengut pole olnd.. talve jooksul ostan uue kolvi malossi spordile ja puurin/hoonin silku ära ja ostan ka temp näidiku ja kui võrr korras proovin variot timmida multivariga. Enam ei soovi müüa ka. 8)
Pole ammu kirjutanud, aga 70cc asemel tuleb peale 50cc stock ja alla jääb ZX. Plaan ka värvida, sest kukkusin samal päeval kui kotti jooksis :lol: Paar värvi mõtet.
mu meelest kah , aga rohelist võiks rohkem olla :lol: gripid ja taguistuja käekinnitused ka roheliseks , vot siis on võrr 8)
Samuti soovitaksin sulle rohelist, kõige kenam lahendus =) Edu masinaga, hea näha et ka Sym-e leidub ikka 8)
Sain kolvi ja tihendi kätte, ning ostsin uue küünla. Igatahes järgmise nädala keskel umbes peaks sõitma saama võrri. 8)
Rolleri suht pikkalt sõidab juba, aga segu on veel nati lahja. Ikka küsimus kuida paremini tööle saada? :lol: külmalt peab suht kaua ketrama seda.. kas nõela astme muutuse või segukruvi kruttimisega saab paremaks? :roll: Mõne päeva pärast kui ära pesen teen uusi pilte 8)
Ei väsi kordamast, esimene masin millel ma pole tahtnud gaasi lihtsalt põhja lapata, sest see on lihtsalt nii mugav, ning samuti ka esimene mille tõmme mind ikka üllatanud on.. Peldikupaberiga jürini ära jõudsid?
ei jõudnud :lol: sõitsime lennuväljale ära juba , alles siis märkas ma sõitsin koguaeg järgi ja naersin :lol: :lol: fooritaga vaatasid ka autojuhid nagu mida fakki :lol: :lol: :lol:
Leidsin ka oma teema lõpuks Vahepeal olen ainult sõitnud, aga nüüd peaks järiest uuendusi tulema. Vahetasin esimesed piduriklotsid ära. Taha läheb vaja uut ketast ja klotse. Sai nati porri ka tehtud Enne Pärast Matt punane, aga värv sai otsa ehk selle nädala jooksul peaks värvimise ära lõpetama. PS: (vaatan Z0ne poole) Tra miks ma on kondlite vahelt mingi katkise kolvi leidsin?
viskasin nii kaugele kui sain aga homme peaks tulema pilte uuest värvist, sest täna sai otsa ja poes ka polnud seda enam. :roll: