JossuX-i Sym jet sportX 2010

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by JossuX-, Apr 17, 2011.

1. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Olen mõelnud R-i velge, aga see vist ei sobi 1:1 sinna :roll: Aga aitäh ja ma vaatan äkki saan kuskilt veel sobivaid kleepse 8)

2. marekk

marekk Active Member

1,767
    0
    36
    trr, ma mõtlesin et kes see oli camexis ükspäev... :D
    kena sym

3. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Peal on juba ammu uus ketas ja klotsid taga. Eile panin uue küünla ja mõõtsin kompi, 8 oli. Kui hästi läheb siis järgmine nädal tuleb malossi sport ja multivar ning vario saab timmitud. Punaseid pilte 1. postis. Kahjuks läks kickil mingi puks läbi ja pidin ära võtma selle küljest. Uusi pilte ja infot tuleb kui malossi saan :D Praegu tahaks ka uut kollet, aga ei leia kuskilt sobivat.

4. SunShine

SunShine New Member

2,303
    0
    0
    Päris hää sym , plaanid kh head , eks järgmine nädal vaatan uuesti su teemat :D

5. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Näpisin ükspäev tühikäiku ja nüüd ei läinud käima :lol: aga jh.. liigun täna jälle Camexisse ja kui rolleri tööle saan siis ostan malossile uue kolvi ja vario läheb timmi 8)

6. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Just sain tööle. Eile Hoonisin silku üle ja ostsin kolvi ning täna lähen camexi, ostan rullid ja vedrud, ja panen kokku ära kui jõuan.

7. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Malossi sport peal ja kõik kohad juba tagal läbi lastud 8) esmasp hakkan timmima camexis. Vanal kolvil oli üks rõngas pooleks läinud, aga komp oli veel 8.

8. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Maun0-ga rääkisin ja kas küünal tõesti mõjutab palju? Praegu on 8ne, peaks panema 9se? Muidu roller liigub ilusti, puhastasin/õlitasin õhufiltri ära, vaatasin klapid üle. Kõik korras ja sõidab ilusti praegu 8)

Panen mingid vanad pildid ka :roll:

9. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Uuri camexist mis soovitatakse malossi spordile, millegi pärast meeles et 8'ne. Kui käib 9'ne, siis 8'sega on kuumem säde, seega mootor läheb samuti kuumemaks.

10. vladusik

vladusik Active Member

2,358
    4
    38
    Malossi Spordile sobib kõige paremini BR9ES , Kaido ise koguaeg annab see küünla kaasa kui keegi ostab see silinder.

11. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Ei jõundun sõidule :D auk jälle siis vist :oops:

12. MarioC

MarioC New Member

286
    0
    0
    Sa pole ainuke.. Kuid edu sulle, loodab, et saad liikuma uuesti ;)

13. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0

Selline seis, täna ostan uue kolvi, küünla, düüsi ja teen silku korda.

14. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Roller sõidab väga hästi :D Tagal on mõnus lasta jne 8) Üks päev panin kooli eest vastu posti külg ees. Plastikutega midagi hullu ei juhtunud, ainult üks sai paar kriimu, aga parem peegel läks pooleks ja võtsin mõlemad pealt ära. Põhja plastiga sai nati porri tehtud, esiratas on kas kõver või laagrid sttasti natukene. Varsti teen mõne pildi ka. :roll:

15. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Kes htg-l käisid võisid isegi näha mu sara.

16. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36
    sa nagu magnus juba :D koguaeg kottis..

17. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Sa mõtled ka ennem kui ütled midagi ? tra mul on see võrr üle 3e aasta olnud muidugi olen mingit stta teinud ja kotti lasknud. Vähemalt sõidab korralikult (peaaegu :lol: ) ja ei pea kartma, et kas täna jõuan koju või mitte.

Sumpa polt kadus ära ja sumps tuli lahti -.- talveks mõni põnevam idee jälle :D

18. JossuX-

JossuX- New Member

667
    0
    0
    Talveks Pärnus jälle.

Kui hästi läheb, tuleb järgmine nädal suurem UP ja saab talveks hää projekti, aga kui ei siis jääb talvegaraaši ootama aega kui keegi viitsib selle saraga tegeleda. Käima ei läinud ja silku küljest murudus tikkpolt ära :oops:

Natukene porri ka :lol:

19. Deagle.

Deagle. New Member

130
    0
    0
    Kena sym 8) Jään teemat jälgima!

Jaga seda lehte