minarelli rihm peaks minema, igatahes minu rihm sobib . ( cpi ) Edit: mootor nüüdseks 4 korda kinni jooksnud, enam tööle ei lähe, aru ei saa miks ta kokku jookseb, pöörded ei ole ka üldsegi kõrged -.-
Igatahes täna pani mootor jälle kokku mdea miks arvan, et õlipumba viga, aga enam käima ei lähe ja peab vist uue silku ja kolbi panema :roll:
:lol: :lol: :lol: Kolvi keskel on mõnus sentimeetrine auk.. ime pole, et tööle ei läind, teen pärast poole pilti ka.
ThePower pani juba kolvist pildi, aga tegin uue. 1. pilt hetke seisust ka. Nüüd peab ootama kuni uue silku kiti ostan... ei tea kas tasub osta 70cc :roll:
Päris nukkes vaatepilt . Aga hakka parem ise pena õliga segama , siis on kinfel värk et kokku ei jookse
Japp, sest ma usun et tal on õlipump perses vms. Sest kolb on küll jubedas olukorras. Kas silkus on hullud kriimud ?
Ega valik puudub, malossi sport 70 ja airsal sport 70 suhtkoht ainsad mida margokohaselt müüakse. Kui leiutada viitsib saab muu silindri ka peale.
Ise leiutada väga ei viitsi.. ostan mingi mis saadavl on. Tean jh, et symile pole väga palju. Kuna mul lõi kolvi augu kas ma peaks siis lahti võtma ja puhastama ära seest metalli purust?
Japp, blokk lahtu ja puhtaks kõik ilusti Kui paned 70cc soovitan kangemat väntvõlli ka panna ja uusi laagreid siis on kindel värk ikka 8)