Re: JossuX-i Sym jet sportX sr50 2010 Malossi Sport 70cc 8) Panen peale jh multivari ja loodan, et mu 7.5g rullid sobivad sinna :roll: aga silkule lähen järgi alles umbes 2 nädala pärast, ehk mingi 8ndal või 9ndal. Mis düüsi võiks panna.. praegu on üks 76ne see sobiks?
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr50 2010 Osta 17.5 karpa saad hea tulemuse, ära hakka nende düüsidega jamama .
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr50 2010 17.5 karpaga vaja ka õiget düüsi. Muidu düüsi vaata alles siis kui silku peal juba.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr50 2010 Ostaks jh kohe uue karpa, aga praegu läheb raha silku peale.. siis natukene aega kogun ja ostan uue karpa nii kaua jaman düüsiga :roll:
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr50 2010 Sain täna silku kätte, aga veel kokku ei saa panna, sest simmer tuleb alles kolmapäeval. Tellisin ära ka uue 19-ese karpa ja selle peaks saama järgmine esmaspäev kätte. 8)
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Novott, hea et otsustasid ikka suurema karpa üle, Tee siis tubli sissesõit, ja võta suvest mõnu.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Loodan jh, et kõik läheb hästi ja midagi suuremat enam vahetama ei pea. Pilt ka.. UUS vs VANA kolb 8)
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Aa, oih minu viga, on jah malmsilinder. See on tegelikult just hea, saab üle puurida kui kotti lased.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Ega alu silkut saab ka üle puurida Malm on vastupidavam lihtsalt
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Alu silku ülepuurimise probleemiks jääb nikasil kihi taastamine, mis maksab rohkem kui uus silinder.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Mida sa seletad mees , ma ei tea sõber hoonis ilusti sport pro ära ja ei olnud ültse kallis . Niiet , ma pigem arvan et ap-es on targemad vennad kui sina
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Hoonimine ning ülepuurimine ei ole ühed samad asjad. Ülepuurimine on nagu nimi ütleb, puurimine. Sisse pannakse pärast remontmõõdus kolv. Hoonimine on aga silindri seinte lihvimine ning karestamine et eemaldada mikrokriimud ja muu. Hoonimine ei aita sügavate soonte puhul. Samuti ülepuurides kaob nikasil kiht täielikult ära, hoonides aga võib osa jäädagi.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Ok , mina sain sügavad kriimud enda malm silkul küll ilusti ära sellesuhtes , ma ei tea Ja ma selle kokkupanemise pärast ei muretseks. Kui õigesti õli paned ja ei hoora hullult siis kestab see sul kaua aega 8)