Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Ma pole enam kindel, et ise selle mootori kokku panen, sest kardan, et midagi võib valesti minna. :S aga kuhu võiks viia, et keegi kokku paneks mootori?
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 ! vii talle! saad äki paari viina eest, stenos või camexis pead paar milli maksma!!
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Vaatab... Aga keegi võiks seletad või anda lingi kuhugi, et mis järiekorras tuleb blokk kokku panna... või nh kuidas oleks kõige parem kokku panna.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 haaha irv simmerid blokisisse, laagrid blokisisse väntvõll, tihend , blokk kokku lihtne ja loogiline
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Sitta ta on ja ära sa tarka pane sa lõhkusid mu simmeri ära juba.. nats hiljaks jäid oma tarkusega
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 khm, sina lõhkusid omal mõlemad simmerid ära , ma ei lõhkund ühtegi kes tagus haamriga seda? nr2 , see käibki niii!!
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 ühe lõhkusin jh mina ära, sest sa ütlesid, et löö välja xD aga nh küll ma kokku saan selle jama.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 :lol: krt mida te nende vanade simmeritega teete, need viska krt põõsasse, väetiseks :lol: ei ole siin mdiagi rasket kui mootor pooleks on , splintidega ei tassu rabistada, peente otstega näpadega paika ja vänt on vaja ära tsentreerida pärast
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 kolvi sõrme paned ilma splinttideta v :roll: Ja väntvõlli tsentreerimine on see, et väntvõll jääks kahe ploki vahel olles keskele .
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 irv ma mõtlesin et väntvõlli mingitest splintidest räägid, kolvisõrme hoiavad välja liikumast siiski stopperid, lihtrahva keeli
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 aaa ok xD.. aga nh kui blokk koos siis ju väntvõll keskel ka? aga täna sain kätte oma simmeri ning karpa (Malossi Dellorto 19) ja kui jõuab viin täna juba rolleri kokku panemisele
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Palju malossi dellorto eest välja käima pidid? Ise müün samat asja hetkel
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Ma ei tea õige hind oli mingi 155, aga nh sain camexist odavamalt ja siis kui kätte sain samal päeval nägin jh, et sa ka müüd samat... Enam ei olnd väga kindel, et ise kokku panen, sest lahti tegemine oli ka suur jama ja mõni asi läks katki ka :roll: Viisin Velt-i ja esmap saan kätte 8)
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Müü mulle 19 mm karpa See oli küll loll tegu et leovinci ostsid, kui juba 70cc siis oleksid võinud ikks Tecingas Trek või RS- i osta, sest liigub ikka korralikult paremini kui zx ja näeb parem välja ka.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Ega mul polnd algul plaanis teha 70cc, aga kuna sumpsi pärast lasin kokku ja kolbi tuli auk siis tegin 70cc
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Esmaspäeval pandi kokku jh.. edasi liigub ka suht hästi aind rullid on liiga rasked.. mingi 1500-2000 pööret tõmbab alla.. võtsin paar kleepsu ära