Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 tehakse sellele r-i? ja ma arvan et 6.5 rullid ikka, praeg 7.5 ja nats liiga rasked
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Vaatab veel mis rullid ostan, sest see tõmbab mingi 2000-1500 põõret alla, aga uut sumpsi veel ei osta. Eile sai regatud ka ja tagant kleepsud maha võetud. Eile võtsin küünla ka maha. Segu vale?
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Hele pilt, kuigi ütleks et õrnalt lahja oleks nagu küll. Kküünal peab olema kuld-pruun et segu täiesti perfektne oleks.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Nõelaastet ning segukruvi jah. Parem natuke rikka seguga sõita kui natuke lahjaga.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 tõstsin nõelaastet, nüüd küünal suht tumedam pruunikas. peaks timmis olema.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Praegu asun rolleriga soomes ja vahepeal on sumpsi pragu tulnd, ning see kinni keevitatud. Eile pesin rolleri survekaga üle ja sõitsin umbes 10 kilti... hakkasin umbes 10minuti pärast uuesti sõitma ja sõitsin 10meetrit ja siis suri välja.. küünla piip tuli maha.. -.- sain sõita veel 10m ja siis survi välja ning käima ei läind. Suht pikalt tagusime ja saime käima... sõitsin 20m suri välja ja käima ei läind.. Vaatasin säded ei olnd -.- pikalt taguda siis tuli tagasi aga kadus uuesti ära ja täna ka korra oli ja enam pole üldse olnd Mis viga võib olla?
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Ma proovisin nii, et panin näpu küünla piipu, aga elektrit ei saand.. kui ennem olen proovind siis olen saand.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 no äkki piibu juhe on lahti? Ja võid proovida ikkagist kellegi teise rolli pealt töötava küünalt, siis on vähemalt 100% kindel, et küünla viga pole.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Proovin siis uut küünalt, kui saan kuskilt. Tahtsin täna uut süütepoolt, aga ei tea kust saab.. -.- arvasin, et see on katki.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Homme proovin kas saab tööle ja proovin uut küünalt ka. kui ei saa siis ostan vb uue süütepoole ja piibu kui leian kustkilt kust osta :roll: aga kaua need mähised ikka kuivavad?
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Need ikka suht kinniselt, mingi päev toatemperatuuril. Süütepoole leidmine on raskem kui piibu, piibu võid ise ka teha. Muidu jah, mähised-cdi-süütepool-piip-küünal.