Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Gaasiga ei saa tagale, aga nii kaua saan tagal lastud kuni pöörded maha tõmbab... mingi 2000-3000 tõmbab alla isegi täna vaatasin... aga nh spido üle 80ne ei näita ja olen mõõtnud telefoniga 86 :lol: natukene mäest üles.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Kergemad rullid või kangem survekas. Ja mängi siis gaasiga et ta ei jõuaks nii kaugele et pöörded alla tõmbab.
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Norm värk , põhiline on selle nime juures see sr70 , eks ? 8) Muidu edu !
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 rullid 7.5g ja punane survekas.. mis rullid võiks panna? on ju 70nene ja nimi on Sym Jet SportX SR 70 8)
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Mdea :roll: vaatab veel rulle, aga mida peaks tegema, et külmalt paremini tööle läheks? :roll:
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Toores on ja kasutan ka seda, aga ikka suht kaua peab laskma, et tööle saada.. korra tööle pand siis juba läheb kohe uuesti ilma tooreta ka. 8)
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 koonukatega on sama nuss, et starterist külmalt üli sitt tööle saada, proovi kickist külmalt? :roll:
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 koonukatega on sama nuss, et starterist külmalt üli sitt tööle saada, proovi kickist külmalt? :roll: edit: topelt läks
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Osta uus roller siis saad külmalt tööle . mul läheb tsinsu ka paremini tööle . :lol:
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Kle Geenius.. freedoga ikka ei sõidaks.. ja sa pole näindki kuida tööle läheb nii, et ära mölise 8) ... ning ma ei usu, et su freedo veel kaua tööle läheb :lol: Aga keegi võiks rääkida kuida saaks panna temp näidikut külge :roll: kuhu oleks parim panna andur jne?
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Kuida selle juhtme peaks siis sealt ära vedama? jahutus plastiku ja küünlapiibu vahelt?
Re: JossuX-i Sym jet sportX sr70 2010 Kas sealt, või lõikad väikse augu jahutusplastikusse. http://www.cn-parts.ee/index.php?page=s ... =1&lang=et Mõtlesin seda, aga mõõda oma küünal enne ära, on ka 14mm küünlale saadaval.