jouh2 Ford Sierra 2.0 CLX

Discussion in 'Lugejate autod' started by jouh2, Märts 2, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    palju õnne !:D kesse ostma hakkab?

2. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Tõnn mingi onu nimele vist pidi Q-d hakkama vaatama ja soetama endale. Sierrast on kahju raisk, sai täna viimased driftid lastud mööda tänavat, enne kui kotti pani. Tõnn ei läinud ise rooli ka, on ikka sitapea rsk.

3. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    ongi noh,krdi sitapea on mulle 35 euri sees

4. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Ta vist tagastab maki nagu ma aru sain, kuna tal pole sellega midagi endal peale hakata enam. Kurat Viimased pildid Sierrast on jarmo telefonis pärast kaalumist ja enne lammutamist. Peaks need sebima kusagilt. Üks tore meenutus on mul sellest päevast kui hageris või kusagil sai käidud pazawazar, hertz ja muu mäluelmarid seal koos olid. Ja mõned sõidupealt kettida otsustasid. [​IMG]

5. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    rõve ingvar :D:D , krt mees ise väike aga suurekõhuga teine :lol:

6. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    Oja,aga mis se mind kotib,et tal pole midagi teha sellega.Mulle ta ütles,et ostab ära maki,ja täna päeval vel ütles,et ma saan täna kindlasti õhtul raha,ja õhtul oli juba jutt teine.

7. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Lasi päris rõõmuga jahh

Mis ta nüüd õhtul rääkis siis ?? Ma sain eile juba jutust aru, et annab sulle maki tagasi vist, a ma ei tea ka. Eks ta ise teab mis teeb.

8. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    Päeval peale Hoogi kõnet rääkis mulle,et ja ma saan täna raha siis saad rahhi kindlasti.Helistasin veits enne viite siis ütles,et mul pole veel raha tulnud.Mingi 7 paiku kui ta Järvele läks siis tuli alles see maki tagasi andmise jutt ja et tal raha enam pole jne

9. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Hmm, olgu . Ma ei tea asjast midagi nii täpselt. Aga tavai, ööd ma tuttu ära, homme kooli tarkusi omandama et saaaks siin rk-s pepupoistega vaielda. Üks pede ajas mind just nii kettasse ka, et tahaks kusagil kedagi midagi taguda ja vägavägaväga kõvasti. Kuidas saab keegi niii fakkkking idiooot olla:S:S Tra kust sellised tulevad ma ei kujuta ette. Venna mingi tuttava roller korduvalt minujuures käinud, ma vead ettelugenud pmst hinnad öelnud värki särki et ostku jupid ära, ma vahetan eks. Vend alati jaja, pane lihtsalt sõitma praegu, mul nvnaa raha pole. Kui raha tuleb siis toon ja teed korda. Alati olen sõitma ära pannud niipalju kui kannatab eks. Nüüd kusagil teemas mingi kutt küsis et a kas sa parandasid selle venna võrri vä ma japp onju vend mingi ahh, mõttetu vend oled ma vastu et nagu wtf ta hakkab seletama et ma ei tea võrridest sittagi umbes et ikka veel pole selle venna võrr korras ja ei sõida nii nagu peakst, no tra toogu mulle raha ja võrr, ma teen korda, sittagi . Vendadel arusaam umbes selline, et ma omade rahade eest vahetan enamus kulujuppe ja kõikke muud välja või ma ei saa aru mida inimesed mõtlevad. Väga kurjaks ajas see ikka

10. Simon

Simon Active Member

1,535
    0
    36
    Noshit,et sellised vennad ajavad närvi

11. jouh2

jouh2 New Member

257
    0
    0
    sierra jah,mahakandmisele suundus,pulli sai sellega täna kõvasti enne kui see kuskile yltse kaalu peale jõudis,oja kas panen kusemise pildi ka yles:D:D?krdima aga jh,kui hästi läheb siis järka nädala algusek on mõni quattro perse all,mitte kyll midagi yllatavat aga hetkel on mõningad silmapiiril,selle teema võib siin rõõmsalt arhiivi lisada

12. pazawazar-

pazawazar- Member

561
    0
    16
    see valge nrg ? , no osad on jah sellised kes ise küünalt vaadata ei mõista , aga kui masin pärast tühja aku tõttu tööle ei lähe siis tahab sinult uut akut saada - kuid seda näiteks. saada pikalt see sitaanton . mudu jjääme siis paljulubatud quattrot ootama .

13. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0
    Ingvari töö autoküljele on küll aukartust äratav. 8)

14. jouh2

jouh2 New Member

257
    0
    0
    hertz-vägagi,selgus siis ka see et,homme arvatavasti hiiumaale papa juurde tõõle mõneks ajaks,2-3 ndlks ja siis saab korraliku audi endale osta

15. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Liti ülesse jaa, inx nagunii siin ei käi:D

16. Hertz

Hertz New Member

383
    0
    0
    Muidugi pilt üles! :lol:

17. sillllu

sillllu New Member

998
    0
    0
    Ärge veel teemat ka lukku pange, ma üritan ruttu viimased pildid sierrast saada ja siia lisada, peale kaalumist. Sellel kohal, kuhu ta meist maha jäetud sai.

18. jouh2

jouh2 New Member

257
    0
    0
    sillu võta yhendust msnis muga v kuidagi,mõned jutud sulle;)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte