aga kuidas sa ta sinna kinni paned anna mulle ka teada ma paneks sinuasemel musta parem näeb välja arvan
seda veel vaatab, varsti lääb värvi nkn, puna-valge, ja need kondlid läävad valgeks ja sis valge võre vb sokukat sinna mõne lisa piduri tule kh 8) 8) aga hetkel ei tea mis sinna panna , kas hakkan panema veel
ei usu jh et tuleb, tumepunaneja lumi valge tuleb sis ,pärlmuttrid mõlemad ei tea kas hakkan sellega nusberdama ...
aa ja see kh et kui hästi läheb sis vb järgmine nädal või kunagi läheb croom või sis mingi punane DH kh peale 8)
valge muidu sellesmõttes jama et jube kähku läheb mustaks :? aga samas see dh hea mõte endal ka plaanis selline vidin rollule kinkida aga hetkel jääb raha taha asi aga edu igatahes
sama siin ,raha taga kõik, vb saab raha, sis peale, aga klä kui kunagi tartu, tartu kanti rolluga, sis anna teada ajaks joonele
ma pakun et tartusse ei jõua ma selle rolluga mitte kungi see kooleb ennem ära hetkel mingi kala on et käima läheb aint vändast starterist ei lähe :?
aga kui saad sis kunagi üritada ikka võid , kui tartus mingi ullem kokkutulek nüüd , enda s9l nii et sai korra venna kätte jäetud , hull sõitis 900+ kilti kolme päevaga ja roll siiamaani töötab perfektolt
superiga 900km läbi lasta pole mingi probleem ma lasin mingi mingi vähem kui kuuga 4000km ette polnud mingi probleem
vanasti litsusin sellest kahekesi kaa mööda nüüd selline püss. Punased tuled sobivad si*aks. EDU EDU EDU 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Suht relv masin jamh. Müüsin talle Hebo Racing R siduri ja trumli :wink: normal, normal.. Edu, ainult Edu Ja värvilahendus tuleb hea ilmselt :wink:
trumlit ei ole veel müünud aga tagumised taldrikud millelt ma kogematta keerme maha keerasin enne elva kokkutulekut tänks igatahes, kiire müügi/abi eest aa ja seda siduri oleks kh soovi ikka osta :wink:
klä meil seda koonukat tagasi vaja!!!!!!!!!xD oke tglt täna vb düüsi puurima ja vb uus koonukas kh peale