Sul sport summ, sport vario, kõik piirajad maas, uued rullid/vedrud ja survevedru. Mul aint variopiiraja maas ja tulemus sama ju :-x (okei vb kiirendus on sul veidi parem) :roll:
sa võta oma kolm tupik toru kh ära aga ikkagi saad sa isegi kahekesi kh pähe suht vb kui veab sis omme juba 70cc
ma kh loodan aga kuidas tippu juurde saada präägu nii et kui kiirus spido järgi 80+ naguke saaa sis on nagu pöörete piirajas? natuke pikem rihm ???vms?
selline uuendus et arvatavasti enne talve midagi ei tee vb koonukas aind... kui ilmad väga külmaks sis viiks maale ära ja sis värvima jne... et sis kavas selline list peale panna Airsal 70cc T6 Racing Gianelli Shot 19mm dellorto karpa kiiremülekanne vb polini speedcontrol v superspeed. vb keegi aitaks et kust vänt võlli saaada? ma ei tea kui sarnased need kümco mootorid on ja kas vesijahutusega mootoril samasugune väntvõll mis õhkjahutusel? pm soovitage sis midagi veel!
Airsal on hea valik.. Väntvõlli pole sul vaja vahetada,sest kümsol stock vänt käib väga hästi.Mõtekas oleks ainult uued laagrid panna ja kõik. A ja ülekandeid ma ei tea kas on mõtet vahetada,stockiski hea. Sport cdid saab ainult racingplanet.de-st(vb kuskilt veel aga ma ei tea,ise tellisin vähemalt sealt) Edu
12hp-d sa ei saa sealt nii lihtsalt kätte... Pmst kui vänta tahad siis on ainuke mis tellida Top racingu vänt,sama mis mul http://www.racing-planet.de/scootertuni ... fvqktttddf Sealt saab cdi ka,aga ma ei tea kuda sa sealt tellid...
no12hp vb ei saa aga suurema osa ikka ja see tellimus on suht poh, kuna mootori tuuningu lubati jõuludeks kinkida talvel tellimustega selline jama, et peab neljast erinevast kohast tellima ja umbes 10k+ tuleb tuuningut. nii optilist kui ka mootoripoolelt