sessuhtes et suht võimas püss ja muru peal aga muru kaitses ära ja värki ise jäin kaa veel natsa alla
tglt oli vähem mingi mihkel peenestas ees mulle kive näkku ja siis ma võtsin suht hoo maha tegijal juhtub.
Heh :lol: Tegime staadioni tiiru, vaatasin ta oli mul taga ilusti sirge alguses enamvähem ja siis peale kurvi jäin seisma vaatan vend on pikali maas roomab seal See oli nii naljakas lihtsalt Ja siis kõik hakkasid su poole jooksma, sa tõusid püsiti, keerasid peegli sirgeks, istusid peale, andsid gaasi põhja ja tegi roll 180 kraadi oleksid napilt veel kukkunud Sorry aga see oli nii naljakas Õnneks jah midagi väga hullu ei juhtunud :roll:
suht jh aga see oli kõigeädem et hain naeris ja mõnitas kõigekõvemini ise veel lonkas enda kukkumisest
hah kui sul seda plastikut ikka vaja on sis võiks väikse raha eest anda ju endal 2tk aga no super 9 ikka väga kõva pill
talvel lääb vb terve lenks müüki kõigega, v.a nuppudekonsooli, ja gripid jne... et DH peale saaks panna...
nii... selline asi et roll kunagi vaja maale saada ja sis hakkab väikest viisi ehitama.. aga värv on ikka lahtine veel :? ei osta valida mis värvi teha aga vb tuleb ikka mingi lumivalge ja mingi tumepunane
Tahaks kah siis Hendriku pilli ära proovida . Räägime mulle suurepäraseid jutte sellest rollerist . Teiste muljete järgi siis liigub praaegu normaalselt . Aga jh super9 suht kenad .
Selle kohta liigub päris hästi mis tal tehtud on. Muidu välimus jääb veits soovida, liiga stock minuarust.
Stock?? Kus ta sul stock saab olla, kui kohe gaasi andes pöörded piirajas olid? :lol: Stockil võtab ikka väheke aega kuni pöörded piirajani jõuavad