JuSS--- pocket projekt :)

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by JuSS---, Dets 1, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    sõida ise putsi raisk(sõidangi)
    käi putsi kui sa midagi ei mõista tra ma rääkisin lihtsalt et ma müüsin enda korralikuma pocketi maha odavamalt ja tra tullakse sõimama tra viskab üle juba käige kõik perse!!

2. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    keda see huvitab et sa müüsid enda võrri kallimalt maha?

3. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    ma räägin et odavamalt korralikuma mitte kallimalt

4. henri115

henri115 Member

498
    0
    16
    Mida krt sul seal korralikumat oli? See on kordades kõvem pill kui sinu saast oli.

5. TURBOon-

TURBOon- Member

789
    0
    16
    +1

6. Lmaoiskill

Lmaoiskill New Member

290
    0
    0
    Vahet pole mida sa räägid enda võrri kohta, kedagi ei huvita!

7. GustavE

GustavE New Member

988
    0
    0
    Täiesti idioot oled ikka esiteks küsid kuidas sädet kontrollida,nii räägid et su tasku beik lendab 80 välja,nii see oli sinu arust räigelt korralik wtf piltidel oli kuskil kuuris kreissae kõrval tehtud(mingi räigelt sitane jne)Müüd siin mingeid kasseti mängijat tooli ja puldiautot mida keegi never ära ei osta.
    Ning väidad

Et See on korralikum :[​IMG]

Kui see [​IMG]

8. JuSS---

JuSS--- New Member

238
    0
    0
    no jube ikka mida mingi tatt suudab suust välja ajada... mytsinu palun tee teene ja arene nurgataga..
    kusjuures, üks tuttav vb ostaks ainult mootori ära ja saaksin juba 70euri, ja minumeelest 30euri eest on seal raami küllalt :)
    peaksin rohkemgi arvatavasti küsima mingilmääral. aga kuna nüüd suurem projekt tegemisel ja tahan endale pitbike osta siis oleks tore see kellelegi edasi müüa ja loota et ta selle valmis teeks.

'aga täna mässasin sellega suht normaalselt ja tuli pocketi valmis saamis isu tagasi vist :D igastahes , vaja veel tsipakene viilida ja mõnest kohast ka natukene keevitada, ning siis saaksin juba värvima hakkata. ma arvan et homme teen keevitamis ja viilimis tööd ära ja siis kui aega värvin raami , kiige, pealmise kondli ka ära. aga arvatavasti homme värvida ei jõua :S

9. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    säde oli olemas ja see seisis keldris ja mul pole kreissaagi ja see oli lihtsalt must uus omanik peaaegu sellega projekti valmis teinud ja kui sa sellisega sõitnud pole siis munn ära tule inisema.

10. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    ja nahui see sinu asi mida ma müün

11. GustavE

GustavE New Member

988
    0
    0
    ära ropenda saab ilma ka lslt ära palun TULE ajama et sul on kõik vingem,et sai 50euriga räige püssi pocketi lendab 80 välja,räigelt korralik jne.Piltidel tundub viimane sitahunnik see Jussi pocket tundub ikka vingem sest tüüp teeb kõike ise ja korralikult mida on ka näha.

12. ollubmx

ollubmx New Member

1,129
    0
    0
    türa sa käi putsi , las ehitab , äkkki teebgi korralikult ja äkki lendabgi 80 välja,vaata enne oma roxi kui hüppama tled.

13. GustavE

GustavE New Member

988
    0
    0
    ok juba vaatan issi. ma ütlesin seda muidu sellele targutajale kes rääkis siin et asjad kole kallid ja tema masin korralik vesijahutus vinge värk :lol:
    Jussi masin on chill tondiaju.

Ja mida ma seal roxi juures vaatama pean? Kõik korras vms.

14. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    no veidi oligi vaja teha aga siis oli korras uus omanik laseb värvi peale ja ongi projekt valmis

15. chelsea

chelsea New Member

249
    0
    0
    kle tsinsu ,kui sa müüsid oma vesijahutusega pocketi 50 euriga maha , ss see pidi ikka eriti logu olema , või said ikka korralikult üle ,

16. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    pohhui jäin ikkagi kasumisse ostsin 30 € selle

17. JuSS---

JuSS--- New Member

238
    0
    0
    jaja, oled oled tubli nüüd ja kõik on rahul. ole nüüd kuss vähemalt....

18. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    ok...

19. kapa123

kapa123 New Member

643
    0
    0
    kui kasumisse jäid siis järelikult mingit projekti sa seal ei teinud, ostsid uued ventiili korgid ? et ikkagi kasumisse jäid ? :roll:

20. MyTsinu

MyTsinu New Member

456
    0
    0
    ei teindki midagi vedeles pool aastat keldris kuni isegi käima ei läind siis müüsin odavalt maha aga jäin ikka kasumisse
    ja sina mine pane enda lede kuskile:)

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte