Räägin natuke, siis praegustest tegemistest. Sidur ei töötanud mul sellepärast et hoopis "sidurivõlli" laagri ümbrus oli eelmine siduri all olev hammasratas ära söönud.Nimelt oli mul kokku keevitatud sidurikorv ja alumine hammakas ning keevituse "punnid" sõid laagri ümbruse ära ja võll hakkas edasi-tagasi liikuma.Sellega kaasnes see, et samal ajal läksid sisse kaks käiku.Hea, et käigukastis midagi segi ei peksnud.Praegu on mul mootor laiali võetud, ostan uued mootoripooled(800kr) ja, siis on mootor põhimõtteliselt uus ainult väntvõll on samaks jäänud muud asjad ära vahetatud. 8) Ei teagi kas masin kevadel maha müüa või mitte.Ei tahaks eriti müüa, sest olen nii palju vaeva näinud ja tahaks sõita kah saada.Samas müüa maha ja osta endale korralik krossikas aga jah eks aeg näitab mis saab. :|
Nonii, 1200kr jälle läinud , sai ostetud, siis karterid, uued trossid ja paar asja veel. Nüüd plaanis ühe vennaga esihargid ära vahetada. Ma sain teada, et mul on mingi üli vana esihark(kuskil 70ndate aastate oma) ja nüüd saan uuema tüübi oma(513) ning loodan, et nüüd saab masinaga sõitma hakata . Nüüdseks on mul remondi peale läinud 7000kr ja loodan, et enam mingeid suuri väljaminekuid ei tule ja saab lõpuks sõitma kah hakata mitte ainult masina kallal nokitseda.
Sai siis laupäeval asi esimest korda üle 4ja kuu käima pandud. Läks kohe 2sest laksust käima . Mul oli kohe nii hea meel, et pärast sai natu pidu pandud . Terve laupäevase ja tänase päeva veetsin ma cz-iga sõites. Talvel on lahe sõita .Nüüd vahetan esihargi koos rattaga uuema tüübi oma vastu(513).