Jussi | Aprilia Area 51 | 2003

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by swop3, Nov 25, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. OxBoW---

OxBoW--- New Member

446
    0
    0
    No , mai tea. Ei ütlesk , et eriti kahumit sain , aga veidi vb ja . Paar juppi osta ja masin käib . Kokkui lähevad need vb 300kr max. Aeroxil enamus jupid ja gondlid olemas . Ei meeldi erit area , aerox meeldib rohkem . 8)

2. Outsider

Outsider New Member

148
    0
    0
    Ei ütleks ,et väga kasumti said :D 1 on aerox teine area :D läheb kui soe sai :D teine läheb nagu tavaline haruldane asi , mida vb kunagi on vaja kellegil :D Aerox tõstab ikka nokka ka ilusti ja hää tagal lasta, areaga licalt cruisima :D

3. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    Piduriklotsid ei ole läbi. Tahavad vb õhutamist saada või midagi. Suvel kontrollisin siis klotsid olid nag tutikad. Aga jh kuidagi halvasti tõmbab tagumine blokki jh.
    Värvid rolleri nüüd ikka ära kah? :p

4. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Esialgu teen selle jalgevahelise kondli ära , kui aega ja tahtmist jääb siis kõik kondlid :)
    Kui aus olla siis mul cruisimiseks vaja ongi :D Pole tagaratta vend eriti .

Võimalik , eks ma proovin vaatan :)

5. *Chris*

*Chris* New Member

1,702
    0
    0
    Nuujah, oxbow saab ikka oma vahetustega mega üle ma vaatan :D
    Aga edu sulle sellegipoolest ;)

6. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Kuna täna on vähe parem ja selgem ilm , siis tegin paar pilti ja viskaks siia üless ka :p

7. aprill27

aprill27 New Member

1,254
    0
    0
    area on ikka siga kena roller ;)

8. china4T

china4T New Member

141
    0
    0
    tõesti väga kena masin

9. jontzzz

jontzzz New Member

122
    0
    0
    üli mõnus spido ja kena roller 8)

10. MMA

MMA Active Member

2,362
    0
    36

11. Tauri..

Tauri.. Active Member

2,317
    0
    36
    +3

12. SP1

SP1 New Member

156
    0
    0
    paned kolm häält juurde v :lol: aga aleea vahetus ja kena rollu.

13. tsinsupowa

tsinsupowa New Member

631
    0
    0
    Tosooli oled ära vahetanud? Kui veel minu käes oli siis oli suht tükiline see tosool seal sees.

14. ameiner

ameiner New Member

59
    0
    0
    Väga ilusa rolleri oled endale saanud .
    Sa vahetad ka neid ikka päris tihti ma vaatan:D
    Millalgi laekvere tuled tahaks tiiru :oops:

15. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Kui õnnestub siis tuleb üks diil veel :D 8)
    Kuna nüüd lumi maas suht korralikult siis vaevalt ,et selle masinaga tiiru saad ( vähemalt mitte siis kui minu oma ) :p

16. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Hei , pole ammu kirjutanud , kuna plaan oli maha müüa/vahetada , aga kuna huvi on väike ja midagi mõistliku ei ole pakutud siis jätan endale ( mingiks ajaks 8) )
    Täna hakkasin siis lammutama ja esimese asjana võtsin maha variokaane ja seal oli seisukord täitsa enamvähem, sidurikorv tundus ka mingi tuuning olema ( õhutus ventikad olid peal )
    siis võtsin maha istme , tagumise kondli , tagutule ja muudki . esimene mulje sellest piirkonnast polnud üllatuseks , sest vajab kõvasti pesu ja puhastamist .
    Hommseks saab ehk maha kõik kondlid ja näeb kogu olukorra ära , siis tahaks veel bloki algosadeks võtta ja vaadata mis seis seal on , ehk tahab miskit vahetust.

Homme saab ka pilte ja juttu ka edasisest arengust :) Cheers!

17. swop3

swop3 New Member

785
    0
    0
    Ma nüüd ikka täna harutasin seda masinat rohkem ja rohkem juppideks. Kondlitega alguses pusimist oli ja ega siiani mõista mis imega nad maha käisid :lol:
    Lasin ka jahutusvedeliku välja mis oli ülimalt kole , must ja kõike veel.
    Silindrit maha võttes üllatusin sellepoolest ,et ülimalt korralik kõik ja minu aja peaks ilusti ära elama kui mitte rohkem.
    Aga veepump on otsad küll andnud , või õigemini lekib , süüte ümbrus oli küllaltki niiske.
    Puhastust on kõvasti vaja ja tahaks viia bloki ,veljed ja osa esihargist liivapritsi ja värvi siis hakkaks kõikide juppide olemasolul kokku panema.

Vaja on siis veepumba remont komplekti , kui blokipooled saab laiali siis ehk näeb mis seis seal on nende laagrite ja simmeritega.
    Homme pärast kooli KUI viitsin siiis lammutan edasi .

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte