Re: JussPB Freedo2 63cc Snowscoot. Nii kuna sain veitsaks sõjaväest välja siis oli vaja rollusid regama hakata.. typhooniga läbi ei saanud siis proovisin selle pilliga. Ladusin 10 mindiga mingi lampi juppidest kokku.. Pooled asjad peaaegu kukkusid kohapeal ära aga vähemalt oli komplektne.. Sai uue nime kaa honling ry50qt-12g mingi eluäge minuarust-.- Võimsuseks sain 2kw ja töömahuks 49cm Kõige toredam on see, et kiiruspiirang on 40km/h mda fakki nagu Aastaks pandi 2002 Nri märk 375C 3 masinat veel vaja arvele võtta..
Re: JussPB Freedo2 63cc Snowscoot. Njaa mull ikka veel saksa dokid ja seal peal on kirjas et tipp võib olla 25Km/h
Re: JussPB Freedo2 63cc Snowscoot. Jah kahjuks on Juss ikka mereväes, kuid vahetavahel olen sattunud nii et olen saanud temaga rääkida =) Pole ta vist jõudnud mereväe kõrvalt midagi suuremat korda saata kahjuks
Re: JussPB Freedo2 63cc Snowscoot. ma ei teadnudki et arkis on düno :lol: :lol: esimest korda kuulen. tra head megaajud meil siin rk-s. 8)
Re: JussPB Freedo2 63cc Snowscoot. Peaks ARK-i dynoma minema, liitub keegi äkki saab odavamalt? :lol:
Re: JussPB Freedo2 63cc Snowscoot. mida vittu kas nüüd rollerid enne arvele võtmist lastakse dynole tppkiirust vaatama? Kuidas te kõik läbi saite?
Re: JussPB Freedo2 63cc Snowscoot. see jah suht "tark" jutt et ARK-is mingi düno on,seal ei kontrollita mitte sittagi,mul vaadati kerenumbrit,mõõdeti masin üle ja vaadati kas tagatuli valgustab numbrit.