Jusspb Keeway X-Ray SM 2008

Discussion in 'Lugejate mootorrattad' started by JussPB, Jun 3, 2010.

1. rregular

rregular Member

423
    0
    16
  2. TGB

TGB Member

118
    0
    16
    Re: Jusspb Keeway X-Ray Supermoto. Väheke nõu vaja.

Telli see tuli easypartsist, mis on ka kasutajal heelium, ise tellisin ka, sain 274 kr asja kätte,kena ka veel

3. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

Ma otsin kunagi umbes 100 eeguga secondhand KTM LC4 tule endurrile taha, tegin kinnitused ja värki. Hea ja odav.

4. Heelium

Heelium Member

551
    0
    16

mm, tal pole seda vist mkuhugi kinnitada juna see sumsp jääb ette vist :roll: , prajalt sita koha peal on see sunps selell :D

5. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38

Jap, sumps asub tõsiselt halvas kohas.. Tule saab panna kas ülesse või siis sinna taguamordi juurde..
    Suunad panin ajutiselt istme taha kohe aga nad nii k6rgel ja suht kole on.. Kuid ei tea mis selle asemele panna..
    Starteri pean yle kontrollima.. Pendiks ei taha h2sti haakuda, vb aku veel suht tühi, et ei jaksa lahti lüüa.
    Paugupill igatahes.
    Täna tegin päris mitu tiiru, ja vedasin ühte masinat käima isegi. Jõudu tal jagub.
    Esitule kinnitused painasin ka paika ilusti (enne ol itäiega viltu) ja esiporilaua panin külge..
    Tagumisi kondleid ei pane, kuna need liiga sodid. Praegu ka kena.
    Esipidur võtab ülihästi, suht lõpus võtab aga väga hästi vähemalt võtab..
    Vaja siis veel teha:
    Tagupiduripump
    tagutuli
    ketiõli
    käigukastiõli

6. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38

Väike upp
    Sai siis tartus tagatuli ja suunatuled ostetud. Sain minuarust väga soodsalt.
    2 suunatulega sain korda kõik oma suunad.. (tagumised tahtsid ka parandust, võtsin juppe neilt)
    Mingipäev keevitab ära kinnitused tule ja suundade jaoks sumpsi alla.
    Täna tulid tuttavad vaatama, kuidas sõbra masinat teen ja sain odavalt tööjõudu:D
    panin 1 vennikese 5 plastiku pealt alum. teipi maha koorima. 50kr eest.
    Homme lõpetab ära.
    Igatahes paagile tulevad plastikud peale.
    Täna sai ka väike sõit tehtud (pidin sõbra masinat proovima käima tõmmata)
    Eks lähipäevil teen pilte.

7. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0
    Re: Jusspb Keeway X-Ray Supermoto.

Kuidas tule kinnitad, keevitad raami külge või sumpa külge? Ei saanud eriti pihta, võibolla jäi kahesilma vahele.

8. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38

Raami külge lasen keevitada 2 metall lehte, sinna lähevad suunad ja siis nende lehte külge keevitatakse risti veel 1 metall leht ja sinna kinnitub tagutuli.
    Õhtul teen garages pilte. Vihmaga ei taha välja minna..

9. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38

Nii, tahtsin pilte teha.. aga Suhtfeil..
    Õde rottis kaamera ära, tegelt ma viisin Tartu selle ja siis ta pole seda koju toonud veel..
    aga leidsin mingi 8-9 päeva vanad pildid.. kus siis täna ostetud masin ka veel peal. (algselt toodi parandusse, kuid siis müüdi hea hinnaga ära, kui olin kordaj uba teinud)
    Nüüdsest supermotol on uued suunatuled, porilaud küljes ja esiots on ilusti tip top
    Paagi plastikud ka restaureerimisel.:)
    Mingi deffekt on ketil, kas paindunud on 1 hammas vms.. igatahes 1 hammas ei liigu ilusti, homme peab uurima, suht jama värk..
    täna sai just ketiõli ka ära ostetud..

10. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0

Ainuke korralik kiiwi, mudeli poolest. Mootor hea ja välimus ka normaalne. :)
    Tuleb mingi uus värvilahendus ka?

11. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38

Värvilahendus ei muutu, kuna pooled kondlid liiga sodid, et isegi taastada.
    Masin jääb lihtsalt liiklemiseks.
    Eile viskas kopa ette see et koguaeg teen ja teen, aga ei sõida.
    Sai siis kiirelt sõiduvalmis pandud. Numbritule tõmbasin teibiga ümber sumbuti, ja panin punase isoleer teibi peale. Sellega oli ajutine tagutuli loodud.
    S6itnud siis 2 päevaga juba üle 80km. Eile panin 7 liitrit kütet ka paaki. Masin läheb 75 välja, kuid lõpus läheb hääl kuidagi tummiseks, saab vist liiga palju vms. Hea et manuaal toores, saab katsetada;)
    Tuled on kuidagi nigelad. Öösel kell 12 sõitsin maale.. No näitab kuidagi liiga ette ja mul sutsu ka viltu:(
    Nende rehvidega maastikul pole midagi teha.. Sest juba kruusapeal kiskus masin alt ära.
    Lõpuks sai ka pendiksit torgitud. Nüüd haakub enamv2hem ja l2heb starterist käima, hommikul kontorllin üle..(ei taha pendiksit hästi lahti lüüa)
    saan minibike müüdud tuleb tagupidur, lähipäevil lähen maale tagutule ja suundade kinnitust tegema ja küljejalga.
    Selline tunne, et masin tahaks suuremat karpat.. ja arvatavasti ka sportsumpat vms..:) Hakkas meeldima masianga kihutamine:p

12. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0

Ära siis väga suuri kiiruseid harrasta, ise suutsin 20km/h käntsu panna, põlv on kuradi valus :/

13. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38

No ma lasin kruusapela 65ga jne. Mulle ei meeldi ligia aeglaselt ka sõita..
    Aga kas tal on originaalis 14 v6i 16mm karpa?
    Krt pidin ma oma 19mm maha müüma:D Nüüd oleks ülihästi sobinud, oleks p2ris k6vasti juurde andnud.
    Kui rolleri valmis saan, ja see masin alles, siis ehk aitan seda ka j2rgi..
    Kuu alguses kui müün 1 masina maha, siis ostan piduripumba igatahes, Suht r6ve kruusa ja muda peal esipiduriga pidurdada..
    Aa ja krossirehvid plaanis sebida, kui tiksub raha kuskilt:)

14. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0

16mm ma pakun, aga pead ei anna, vahetame veljed ära, ostan ette taha uued krossirehvid ja siis vahetab ära. :D

15. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38

Velgi ei taha;) Paralleel klassivend pakkus ka.. Kuid ei tänan..
    Need kodar veljed nii psad et koguaeg kodarad lendavad, kuigi pole kuskil sõitnudki..
    Igatahes eile masinat eriti teha ei jõudnud, tegin väikest ja täna hommikul j2rsku helsitati et tööle minek.. Niiet nüüd kohe kohe garaazi, õhtuks teen vist pilte ka:)

16. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38

Paar päeva tgsi käisin isa juures tööl ja tegime küljejala ja tagutule, suundade kinnituse ära. Masinaga läbitud juba 150+km
    Veel oleks vaja tagupiduri pumpa.
    Hiljem geneka plastikut ja sportsumpsi.
    Käivitub nüüd ka starterist, kuid vaja pikalt käiata..
    Eile juhtus selline imelik asi veel, et kett lendas kiirendades minema, sain kuidagi peale tgsi (15km kodust), et seda vaja suts veel uurida.
    Lähiajal mingeid ehitusi enam ei toimi, sest hommikul juhtus õnnetus ja kiirabi viis haiglasse ära. Hetkel pole võimeline midagi tegema..
    Lisan ka eilse pildimaterjali oma masinatest :)

Parim pilt:)

17. Groovy

Groovy New Member

459
    0
    0
    Re: Jusspb Keeway X-Ray Supermoto. 28.06 seisuga

Mees kukkusid juba? Mis juhtus? Kui tänu masinale, siis ütlesin, et ära kihuta, endal ka 125 perse all, kruiisin rahulikult, pole veel niikogenenud. Missest, et rolleriga sai peaaegu igakurv sirgeks ära lastud. :p
    Aga head paranemist. :)

18. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0

pole see 125 nii võimas ühti et peaks kartma. ma olen algusest peale peale keeranud :D

19. JussPB

JussPB Active Member

1,384
    19
    38

Jh, ma sõidan, et sõita, mitte kukkuda. Juhtus see õnnetus garaazis, ei taha sellest rääkida.
    Ise kardan sõita 1000cc r1ga.. mitte v6imsuse vaid raskuse tõttu..
    aga jh andke ideid vms...

20. IN4R3K

IN4R3K Member

800
    0
    16

Mulle riivab silma see suur esituli, et kui sinna midagi leiutada.

Jaga seda lehte