cpi hussar, vanema blokiga oli, malossi sport 70, dellorto 16mm karpa käsitoorega ja 86 düüs rullid olid ka kergemad vist. sumpsiks oli stock, seest tühjendatud kiirendus oli tookord ikka selline et tõmbas näo naerule ja tippu oli spido järgi 90+
Cpi oliver 05 mootori jupid hetkel: Gianelli Shot sumbuti malossi sport 70 silinder Multivar variaator Malossi Kevlar belt Malossi fly clutch Mhr sidurivedrud(ostetud pole peale pannud veel ) k-star väntvõll ...rohkem hetkel meelde ei tule läheb 90 välja autospidosse(maanteel mõõdetud)
Oliver city 05 Mootoris siis Yasuni R Stage 6 Racing SpeedControl Malossi Kelvar Belt Stage 6 19 karpa + 105 düüs mingi Bobo koonus 3.9 rullid sinised sidurivedrud Tippu ei tea , aga kiirendab väga hästi.
Cpi aragon . Tipp tuli 50cc-ga 80km/h ja peale (Y) Ennem oli 70cc ja tuli peaaegu 80km/h ära Masinast siis : MIngi 50cc . Vb orginaal. Teine karpa, Suurust ei tea veel. Uued väntvõlli laagrid (skf c4), Summutiks next-r, variatoriks malossi multivar. Tüüs on 82 . MInek on hea .
ha ha :lol: set : giannelli sport sidur/dopper rullid5g rihm malossi vist ja oranz siduri vedru 75- 80kmh
Endal cpi aragon oli: stock 50 gianelli reverse malossi multivar 4,2g rullid punased vedrud, ka survekas düüs 70 ja jooksis sõltumata kas istuda üksi v kahekesi peal 80km/h spidosse, auto spido näitas 70km/h siis kui mul rollispidol oli 65km/h minek oli suht hea ja veoauto taga tuules sõites veerandgaasiga 85 umbes
Cpi oliver 4,5g Polin rullid Isetehtud sport sumpa 17.5 karpa maloss 70 cc sport 75 dyys Punane survekas uus vario Noss kah peale Tip 130km/h/150 midagi sellevahepealset peaks olema
No selle j2rgi mis m66dab kiirust seal maantee 2res , autodel jnedasi sealt s6in m66da ja n2gin.*Seljataga ei olnud kedagi teist peale minu*
lol ei suudagi oma seljataga olla sa ei saand jutust aru autosi ei olnud seljataga mite ma ise enda seljatag.//.
praegu cpi aragonil: airsal t6 70cc tecnigas trek dellorto 17.5 multivar 85km/h spidosse (imekombel spido valetab suht vähe :lol: )
CPI aragon gp kõik stock , piirajad peal aga mäest alla 114 km/h spidosse + veel 2 tükki lükkasid taga . Nende spidosse siis umbes 85-90 km/h .