Käivitamisega probleeme!

Discussion in 'Help!' started by Neos16, Jan 12, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rrrauno

rrrauno New Member

486
    0
    0
    äkki mass või siis pole säde kompressiooni all piisav

2. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Mass on olemas sai täna kontrollitud ja on olemas ikka.. Noo ma proovisin uut küünalt ikka mitte midagi ja sain vahetatud mähis, cdi, piip, süütepool ja piibujuhe (säde on küll parem aga ikka ei midagi)... :|

3. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Jah täpselt sama aga minul teeb nii palju et kui gaas põhja siis hakkab potsuma aga käima ei lähe.

4. rrrauno

rrrauno New Member

486
    0
    0
    lisaõhk ma pakun või siis karpa perses

5. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Kahtlen et lisaõhk aga karpa võib küll jah piiiiks olla... kontrollin homme töötava karpaga..

6. raivo33

raivo33 Member

604
    1
    18
    Kui külmalt voolu vähe siis on aku nõrk.Hakka sellest pihta,et palju kompi lõõb.Aga tee seda sooja mootoriga .Siis tuleks vaadata kuidas õhuga lood kas saab piisavalt.

7. Neos16

Neos16 New Member

386
    0
    0
    Kuidas aku saab nõrk olla sest kui ma käivitan(külmat) siis mul autoaku ja akulaadja järel.. Noo komp on hea (eespool on kirjas ka kuidas proovisin) Õhku peab saam sest ma võtsin õhufiltri eest ära kui käivitan aga hoian kõtte ees kui vaja aga ei midagi..
    Nüüdseks roller täiesti laiali ja ostan võimsama silindri ja palju teisi juppe..
    Et võib teema lukku panna sest ega ma ei saa proovida enam kui aidataks millegiga...

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte