turvavöö oleks just ohtlik, kui matsu paned, siis jääd rolleri külge kinni jne. roller kukub peale ja ei saa midagi teha.
Mitte ei pea rollereid turvalisemaks tegema, vaid peab autosi. Mida see turvapadi annab kui metallkolakas sulle sajaga küljepealt sisse lendab?
Uuri liiklusstatistikat. Enamus litakaid saavad need rollerihundid just autodele tagant sisse sadades või sõidetakse ise kuskile otsa. Nahhui on vaja eessõitja tagastangega seksida. Isegi autoga sõites sellist debiili kohanud. Ei saanud ma siis ega pole ka siiamaani tema sõidustiilist sotti saanud.
Mul oli ka, et kui rolleriga sõitsin hakkasin pidurdama liiga hilja koguaeg, õnneks kellegile sisse ei sõitnud :roll: aga kui sõbrad taga istusid ehmatasid nad ära küll, et liiga hilja pidurdan. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=yGHZ5o9wgOw oleks aga selline rolleril. http://www.youtube.com/watch?v=NdEPp38xMGE&feature=related
kui te ütlete et taiwan ja hiina on samad siis on ka jaapan ja hiina samad ju järeldus Yamaha on saast? ei ole niisiis ärge halvustage hiinakaid
Mitte, et hiinakad ja taivaniinakad saastad oleksid... aga lihtsalt... Hind on liiga kõrge nende kvaliteeedi jaoks.
Kõik ei ole saast, lihtsalt suurem osa nendest on. Ise ütleks et ükskõik mis roller, mis on täiesti algaja poolt "parandatud".
Ma ei tea, mulle minu hiinakas meeldis. Läks jh heal juhul 60 välja ja kahekesi 45 aga... Ma ei pidanud kordagi tal mootorit lahti võtma kuigi läbisõit oli juba suur. Kütet võttis minimaalselt raha ei läinudki selle masina peale lihtsalt sõida, mudugi polnud ta ilus ja kiire aga jh. ise ei oskagi nimetada vist kõige halvemat rollerit.
Tegelikult on nende neljataktiliste hiinakate hind ikka kvaliteeti arvestades igati paigas. Küll ei saa aga seda öelda kindlasti tuntud nimedega rollerite kohta. No nime eest üüratut hinda maksta...ei tea mille eest? Plastmass on nii kallis materjal vist. Nii head nad nüüd ka ikka ei ole, et mitmekordset kallimat hinda nende eest küsida.
hiinamotika foorumisse sattudes paistis mulle et mujal on inimesed ostudega rahul, aga siin mingid tatikad hädaldavad asja üle millest nad ei tea munnigi. :roll:
no kui ise need "asjatundjad" kallale asuvad, siis tõesti ei pea vastu need tavaliselt võetakse mootor lahti liivakastis jne.
näe! kogend mees räägib, kuidas ta remondib! :lol: Mina võtan küll töölaual mootorit lahti, aga peab vist planeerima hakkama liivakasti ehitust garaazi. 8)