vennal sr 50 street kuskil 3,5 sajale. piirajad eemaldatud aint. S6bral kiiwirox :d 70cc malossi , e5 koonukas , leovince handmade dyys 90-nene ja v6tab kuskil 12 sajale
Mul põhimõtteliselt sama set ainult düüs 100-ne. Sul peab ikka väga võssa seal midagi olema :Sõ Mul võtab masin kõigest 5 sajale.
ega tal ongi, ja ta sõidustiil imeb ka pena. Krdi vend ml , postitab minu kasutajast. Endal ml yamaha dt 50 , sõelad väljas, hetkel täiesti stokk , düüs 63, mootor minarelli am6. Benakulu pikka maad mingi 1.5-2.0 ( käisin jõgevatreffil, peale 350 km ilma ühegi tankimiseta paarutasin veel 2 h lihtsalt ja bena jäi ikka veel järgi. Tavaline sõidustiil mingi 2.5-3 l 100km(kiirendamine/paarutamine) Ise olen väga rahul oma masina küttekuluga, hea kohe muigata kuidas vend koguaeg tangib oma sr-i Sama tõmme ikka meil, väga väike allajäämine aga see eest 1-2 l vähem võtab bensiini.
Masinaks yamaha aerox, malossi sport 70 ja võtab sajale 4-5l mis minumeelest selle masina kohta ülihea.
Generig Xor 50cc peaks olema stock eelmise omaniku sõnul piirajad peal kuid eelmine omanik on midagi teind et millegipärast on kütekulu 5-7 l sajale moto sama mis cpi-l ja keewail , kas on düüs ni suur v milles asi lõpp on niigi väike 50km/h kui keegi oskab aidata sis palun PS-i selline tunne ng sellel düüsi polekski enam :lol: et nimodi rüüpab
Siis ei võiks küll rolleritega sõita, penskaritele ei jätku õhku ja nad hakkavad juba põhimõtte pärast virisema.
:O kus ikka uus dt imeb pena. Mul sama mootor, teine karpa, teine sumpa. 1.75 - 3l 100km/h kuidas vajutada.
Motorhispania Furia, piirajad maas, sportsüüde, 17,5 karpa 98 düüs, koonukas, metrakit prorace sumpaga oli 2-4 l/100km , nüüd stokksumps, sellega pole sõitnud veel