K: Arvelevõtmine ja tuuning.

Discussion in 'Tuuning' started by parad0x, Apr 7, 2011.

1. RyNtZ

RyNtZ Member

206
    0
    16
    Kas tõesti läheb nii hulluks asi siin ka ? :S
    Loodan siiski, et mitte.Sest roller ilma tuuninguta on ikka mõttetu võrr ju, mingi 45-ga küll ei kavatse sõitma hakata, parem käin JALA ! :D

2. Yaroxxx

Yaroxxx New Member

399
    0
    0
    Olemas ju elektroonilised piirajad magnetiga, et paned magneti piiraja bloki vms külge ja kui ment kinni võtad siis suretad masina välja ja kui ment su masina uuesti tööle paneb siis üle 45 km/h ei jookse masin sul.
    Ega tegelt linnas ei tohigi üle 50km/h sõita. 8)
    Muidugi ei mängi liiklusonu siinkohal kuna ise sõidan ka linnas tihti kiiremini rolluga. :lol:

3. Türamüra

Türamüra Bännitud Bännitud

914
    0
    0
    Mida sa sured, osta siis juba üldse motikas, kui niikuinii illegaalselt liigelda soov. Nahhui sa selle taburetiga siis enam jändad. Motikat ei pea tüünima ka, kiirust peaks piisavalt arendama, et rahuldatud saaksid.

4. RyNtZ

RyNtZ Member

206
    0
    16
    Ma tean väga hästi, et ei tohi rolleriga üle 45 km/h sõita.. :D Aga enamusi ei koti see, pole veel ükski ment ka midagi öelnud, kui näinud maanteel suhteliselt kiiresti ikka sõitmas, teiste autode taga põhimõtteliselt ..:D Kui mingi 14-aastane olin, siis polnud lube ega midagi, siis kohe ment küsis, et no palju edasi läheb, et pole mõtet valetada ..:D Ma ütlesin, et eks ta mingi 80 ikka läheb ära :D Siis hakkas ajama, et nojah sa oled kerge sellepärast....:D Samas lasid nad mind ikkagi minema kuigi mul polnud lube ega midagi :D Aga nüüd kui tuleb see kuradi ülevaatus ja värgid, siis läheb jamaks vist ära....Praegult on viimane aeg vist oma roller maha müüa :D Sest siis lähevad nad ikka suhteliselt ebapopulaarseks ja ei näe neid linna pildis nii palju :( Kes ikka viitsib neid lube tegema hakata ja siis mingi kindlustuse jama ja rollerit ka kiiremaks ei saa teha, kuna mingid piidrid mendid teevad trahvi sulle kohe.

5. RyNtZ

RyNtZ Member

206
    0
    16
    Ei viitsi neid lube teha....Ja 125cc pillile olen ka koti pähe tõmmanud enda rolleriga, nii et ei kurda, neid 125cc peab ka ikka tuunima, kui tahad et normaalselt edasi läheks

6. Türamüra

914
    0
    0
    Mitu korda on siin foorumis öeldud, et EI TULE ÜLEVAATUST! Tra, küll!

7. RyNtZ

RyNtZ Member

206
    0
    16
    Selge, siis polegi vast nii hull.

8. parad0x

parad0x New Member

42
    0
    0
    Ainult visuaalselt vaatavad üle ?
    Mingi 70cc set võiks vabalt peal olla, kui kõvat häält ei tee ?

9. Z0ne

Z0ne Ürituste korraldaja Meeskonnaliige Super Moderaator Ürituste korraldaja

6,380
    1
    38
    Visuaalselt vaatab politsei selle üle siis kui sind vahele võtab.
    Õhkjahutusel siin eelis, silinder ilusti plastikutega kaetud :D
    Muidu kahtlen, et härra politseinik kes ei tea rolleritest mõhkugi teeb vahet 50cc silindril ja 70cc silindril kui just viimane pole mingi special välimusega.

Lisan lõppu et MOPEEDI KORRASOLEKU EEST VASTUTAB OMANIK.

10. Türamüra

914
    0
    0
    Raudselt tehakse ka politseinikele vastavad koolitused saamaks teadmisi mopeedide koha pealt. Kui juba sportsummuti küljes, mis teadagi koheselt näha, siis pea 100% on ju keegi omavoliliselt tegutsenud ja põhjust tähelepanelikumaks ülevaatamiseks küllaga. Pole tal mingeid numbreid sul sealt silindri pealt näha.
    Ja mis te arvate, et siinne foorum on neile kahe silma vahele jäänud või? Unistage edasi, ka siit saab nii mõndagi kõrva taha panna.

11. Hellas

Hellas New Member

97
    0
    0
    Türamüra, ma nõus sinuga ! :D
    Ma arvan, et mendid käivad siin suht tihti asju uurimas, et mis neil vaatamatta on jäänud jne ! Varsti suht pekkis juba selle kohapealt .

12. jarmo1994

jarmo1994 New Member

22
    0
    0
    kui teada tahad siis rolleril on kahes kohas vin kood üks on jah mingi plekk lulla peal ja teine on keresisse kraveeritud

13. maiksss

maiksss New Member

134
    0
    0
    Aga ehk ütled siis kus aeroxil on siis vin keresees??

14. rommi007

rommi007 New Member

1,023
    0
    0
    põlvede esise kondli sees on sellline klõps,võtad tolle ära ja seal kere number.,

15. Possible

Possible Active Member

1,411
    0
    36
    selle db asjaga ajasid mulle hirmu nahka:D :lol: aga:

Tehnonõuded mopeedile ning nõuded nende varustusele kehtestatakse majandus- ja kommunikatsiooniministri määrusega (§ 73 lg 11). Ülemineku perioodi jooksul, st ühe aasta jooksul käesoleva seaduse jõustumisest arvates (hiljemalt 01.07.2012) registreeritud mopeedidele kehtivad määruses leebemad nõuded, mis arvestavad ka vanemate mopeedide tootjapoolsete tehniliste tingimustega.
    Alates 01.07.2012.a registreeritavad mopeedid peavad omama Euroopa Liidu ühtsed kogusõiduki tüübikinnitust (olema sertifitseeritud) nagu on kehtestatud majandus- ja kommunikatsiooniministri tüübikinnituse määrusega (§ 78 lg 5). Ühtlasi peavad alates 01.07.2012.a registreeritavate mopeedide tehnonõuded vastama (nt tuled, müra, heitmed) Euroopa Liidus kehtestatud nõuetele (olema sertifitseeritud).

sellest ma loen välja et enne järgmise aasta 1 juulit regatud moppidel on leebemad nõuded. see lohutas üsna palju, sest mul hääled suht jõhkrad ikka 70sega:D :lol: õnneks mul sumpal E peal

Jaga seda lehte