Re: k2ijala: Apollo Tiger Boatian 2009 se on jama et parktuledega ei klapi, pargid on soe valge ja riba on külmvalge. aga tänud!
Re: k2ijala: Apollo Tiger Boatian 2009 parktulede ja led ribade värvi vahe :roll: liiga valges tegin ainult pildid pimedas oleks saanud paremad.
Re: k2ijala: Apollo Tiger Boatian 2009 põhjavalgustus ka ja peded jooksevad su rolleri peale, kui murdu ma ei tea, minumeelest ei sobi eriti need ledid sinna, aga noh, sinu rollu ja ise tead, mis teed sellega
Re: k2ijala: Apollo Tiger Boatian 2009 põhjavalgusti ei sobi vapsjee rollerile mu arust.. Peab veelkord mainima, et need kenad ledid
Re: k2ijala: Apollo Tiger Boatian 2009 ma ütlesin seda põhjavalgustuse asja naljaga, sest sellel on ledidega juba nkn liialdatud, et siis kui oleks põhjavalgustus ja, siis oleks juba paberitega pedemajakas
Re: k2ijala: Apollo Tiger Boatian 2009 Lisasin siis vahelduseks ühe pildi kh, remondikäigus seismas. telefoniga tehtud pilt, halb kvaliteet, aga pooled pildid telefoniga tehtud kuna se koguaeg kaasas. :roll:
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 sai võtmele nahkkate korra peale huvipärast proovitud ja plastik klamber ei tule lahti enam :lol: võti siis all vasakus nurgas. :roll:
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 oli plaanis ära vahetada tagasi jhh, üks tuli on H4-ga aga panen orginaalid tagasi. aga H4 näitavad paremini aga pole midagi teha. :roll:
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 Sai käidud MotoExotikal ja sai muretsetud uus kiiver. siis mõned pildid ka MotoExotikast
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 Sai mõned led-ribad juurde ostetud ja ülejäänud 4tk on sõpradele müügiks. Punane läheb siis taha parktuleks ja valge pidurituleks.
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 plaanis siis varjaaotoriga midagi ette võtta aga mis vedrusid soovitate??? :roll: