Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 Kõik need 139QMB-QMA jne seeria mootoritega 50cm3 neljataktilised ON läbi ja lõhki hiinlased. See tähendab seda, et hiinalste poolt projekteeritud ja toodetud. Sama seis ka 125cm ja 150cm3 QMI152/157 QMJ152/157 seeria mudelitega.
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 mõni plõks ka telefoniga :roll: tuulesuunaja kaunistus aknalaual :roll: väntvõll veel osta ja läheb külgepanekuks
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 Leidsid "vägevad" kruvid jahutsesuunaja kinnitamiseks. Naeltega ei tahtnud panna
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 se on ajutine, mul antudhetkel paremaid ei olnud, sunniviisiliselt panin aga vahetan ära need kindlasti, ma arvan et traadiga ei oleks parem olnud või siis mägiaivari teibiga :lol:
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 replica. aga pilt ka siis, veits puhastust vaja siis on norm, hääled on ka korralikud
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 pool sumpsi on kuidagi väga matt ja silencer näeb kh maru hirmus välja toda saad veel nühkida kui tahad samasuguseks teha nagu minu oma oli
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 vb värvin silenceri mustaks aga eks vaatab. se sumps veel täiega kakane pole nühkinud sellepärast tundubki et on matt.
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 eile avastasin et uus sumpa natuke sulatab mootorikatet ja täna vaatasin et palju ära sulanud on aga siis avastasin et õlitustross on kohekohe puru minemas et siis jälle uus panna. :|
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 täna sai siis masin endale veits suurema karpa 21mm aga seegi seisab kapi peal silku kõrval. :roll:
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 Varsti on jupe küllaga ,et endale igapäev päkapikku mängida ja endale uus jupp sussi sisse pista
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 täna jälle väike asjake ostetud nimega Stage6 HPC väntvõll Tänud kasutajale OneWheel-ile kes mulle on juba mõningad juppid müünud
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 Siis kui võrri ostsid siis oli kyll et ei hakka mingit tuuningut tegema ja ei viitsi raha alla panna jne, *PIIKS* nyyd on midrace perse all! Ei aga jah, asi edeneb, kolb ja simmerid veel ja Tagale! Soovitaksin sul ühtlasi väntvõlli laagrid ka ära vahetada. Edu edaspidiseks!
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 Ta mõtleb stock laagritega ringi lasta või sai ostes mingid c3/c4 kaasa?
Re: k2ijala: Apollo Tiger 2009 ostes olid mingid kaasas aga vb ostan uued. nüüd vaja ainult kolb osta, tihendid ja simmerid siis peaks enamvähem kõik olemas olema