noni täna kella 9 aeg hommikul juhtus siis liiklusõnnetus, kiirabi auto sõitis mulle ette praegu voodis pikali suht putsis olla, korralik pauk oli, kiirabi juht jäi süüdi, see ülllatus oligi teglt et võrr töötab :S:S mõtlesin et lähen kooli sellega ja õhtul toon ära sulle aga vot kuidas läks 2 korda juba see roller nussib mind ära :S:S:S nüüd ikka big time! õhtul tv3 seitsmestes uudistes võite saada lühikokkuvõtte näete masina seisukorda ja mind .. :S lõug õmmeldud jalg õmmeldud sidemetes peavalu tapab suht fucked, mingi 20min olin pilt taskus aga kaarel ära võrri pärast muretse ma teen kõik korda!
http://pilt.delfi.ee/album/222333/?page=1 ma usun küll, aga praegu voodis pikali kirjutada pask souzz on seltsiks ajame juttu aga tsau
kusjuures teate mida eelmine aasta samal ajaö juhtus mul ju esimene õnnetus boostriga selle samaga kui tagal lastes tuli lenks ära... :roll: aga tänud kutid
Ma just tulin tv vaatamast ja nägin uudist :lol: Mõtlesin: tartu, sander ja pill ei tundunud hiinakas, ss mõtlesin et tulen uurin kas siin kah mingi jutt on ja näe, juba leidsingi. Kiiret paranemist!
Kaarel = Scoox jaa, niiviisi see on ! Kas kaarel sõidab Sr R -ga ringi ? Ükspäev sai kõrvale sõidetud ja vaadatud et Kaarlil roosi tn nurga juures askeldab keegi R kallal, sõitsin kõrvale ja vaatasin aga ära ei tundnud. Tundus et nagu on ja ei ole. Aga no, MMA (K) Edu paranemisel.
Kaarlil jah R nüüdsest, teema ka täitsa olemas. Booster pidi jääma lihtsalt nö. hobi värgiks, teeb korda ja müüb maha.