sitta see roller , peaasi et sander elus , küll pulmadeks terveks saad , olin ise ka sandri juures kui uudiseid vaatasime , aga noh küll se kindlustus selle asja mul kinni plekib , saangi rohkem pappi , aga noh see pole hetkel kõigetähtsam .
Siin siis TV3 video õnnetusest! http://www.tv3play.ee/play/253208/?autostart=true Sandris kahju! Parane kiiresti!
Eino Heino küll. Kuradi eta narmalna, Sander paraneb ära, õnneks pole ühtegi luumurdu, ega midagi. Pidin selle pobeeda niikaua enda kätte saama, kui Kaarel selle maha müüb, aga nüüd vist väga mul pole taga midagi enam teha. Ja Veski, see Tüüp, kes omab seda firmat, pidi olema paras jobi, et huiab, tuli välja, et ta sellele firmale, kus mu ema töötab mingi 140 euri, mis pole nagu mingi väga metsik summa, juulist saati võlgu, nii, et ma kardan, et temaga tuleb tükk tegemist. Ma hellan sulle homme mingi 12 ajal vnii, et siis tahaks kuulda mis ta räägib.
noni nüüd siis enamvähem ära paranennud sellest matsust mõned kohad annavad veel tunda ja kindlustus ajab nüüd asja pean veel paaridel uuringutel käima siis saab kaarel võrri eest rahasid ka aga seniks mõni väike uuendus masinat ja tänud sõpradele kes olid toeks paranemisel!!!
Pagana kahju et asjad nii läksid, siit oleks võinud midagi head tulla. Esiharki märkasin, mõtlesin et nüüd emex kah.