Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) võta mingi sõber appi, las tõmbab ketist, sõrme võid piipu panna siis tunneb paremini...
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) Taipan ju,et vahe suur:-D, aga tegin asja täielikult ymber ja kui kunagi kevade tööle hakkan proovima ja asja korralikult tööle ei saa,siis tuleb peale kindlasti sae syyde.
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) See viimane up sul eriti midagi juurde ei anna, pigem tee ülevoolu kanalid ilusti koonusesse ning pordi ära. Kõrgemaks pole eriti mõtet viilida stock võrril.
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) Kui kolvile ka vastavad väljalõiked teeks ss annaks midagi ikka arvestades,et väntvõll töötab ju tagurpidi
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) sa ikka tead kui palju toitepinget CDI süüde tahab et sädet tekitada, ning et andurist ei käi rolleril mööda mitte magnet vaid tükk musta terast?
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) aga mis siis veel. roostevaba ja alumiinium ei reageeri ju magnetiga, samuti mitte vask ega plastik.
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) Võta see polini ktmi koopia, ära sae süüdet pane. Sae süüte puhul tuleb vahepukk teha ja karterit lõikuda, et ära mahuks jms, palju ehitamist ühesõnaga. Polini oma peaks mahtuma originaal süütekarbi alla, on kerge ja suht töökindel ka, samas ka odav.
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) täpselt sae rootor on juba siga suur rolleri sportsyyde väike ja kerge
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) kaido kust mu tehtud avatari kätte said aga pildi mõte jumalast õige!!
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) :-D:-D:-D mul vedeles see pilt arvutis ammusest ajast. Mõtlesin,et kunagi võib seda vaja minna ja nyyd kui enam rolleritega ei tegele siis tundub see pilt just sobivat ise olen ka pildi mõttega samal arvamusel
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) Kuna see pilt oli mul varem dp-ks siis täna arvutisse tulles ehmusin ära, et kuida mul niipalju postitusi on.