Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) Tõsiselt hea mõte kristjan:-D siin ka minu väike ettekujutus asjast
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) AHAHAHAHAHAAHAHAA :lol: :lol: :lol: :lol: goood laadisin 1 laulu ka kunagi youtubi üles, kui jutt juba õllele läks!! http://www.youtube.com/watch?v=Q1vUK_OlFe8
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) Kestvussõidu omad tahavad suvel 24h kestvussõidu teha. Ainuke asi on, et keegi eriti vist minna ei taha, kuna u 50l bensiini juba läheb ära...
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) aga baigile ma ostan ikkagi bensiini sest diisliga pestakse õlist MAZ-i plokikaant ja jõud, jõud see peitub tuleohtlikemates kütustes [/quote] Ei ei, nii need asjad ikka ei käi. Bensuga pestakse pintsleid, diislis peitub jõud. [/quote] millegipärast ta sinna peitu jääbki :lol:[/quote] Kestvussõidu omad tahavad suvel 24h kestvussõidu teha. Ainuke asi on, et keegi eriti vist minna ei taha, kuna u 50l bensiini juba läheb ära...[/quote] ei saanud praegu eriti midagi aru kuna ei ei süvenenud asjasse, agapohh äkki liigume nüüd kaido teemasse tagasi?
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) 24h kestvussõiduks vaja ju mitut juhti ja pärast on sõiduriided ka täis kustud.
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) Võrris ei ole küsimustki, ikka peab. Ketid jms peavad muidugi korralikud olema. Muidu kestvuses vist kuni 4 juhti lubatud. Üsna mõttetu üritus tundub küll, aga aitab OT-st Võrr arenenud ka?
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) Räägi parem et teema ka golfist kuskil(see mis sl dp) alaaa vörr ka norm(teemasse )
Re: kaido- riga võrr (paluks abi ) Golfist ma tegin teema,aga the fred otsustas,et masin on tema jaoks nii sitt ning kustutas teema ära