kaido - suzuki sepia( müüa)

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by kaido-, Okt 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rallitaja

rallitaja New Member

3,139
    0
    0
    tegelt tule kohe üksetaha, mu uued nukirauad jõudsid just els-iga kohale!!!!!!!! :lol:

2. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    jaajaa ma olen seda juttu ennegi kuulnud .. igatahes järgmineks nvks saab ära keevitatud kikivänt ja peale läheb praeguse 62 düüsi asemel 103 et lihtsalt tööle proovida kuna haktlen,et masin saab käima panekuks liiga vähe peale :roll:

3. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    Nii,upitan yle tyki aja ka seda teemat,et täna saab vist kikivänt ära keevitatud ma loodan.ja sai sebitud marten12 käest syytelukk koos võtmega. Õhtul kui saan kikivända kätte vean otse mähise pealt syytepooli sädeme jaoks juhtmed,et veenduda,et elsysteem on korras, kui läheb nii tööle ss on voga elsysteemis, juhul kui yldse ei lähe,ss kasutan eetrit ja kui veel ss ka ei lähe... Ss on midagi väga mäda ja no kui asja ei saa ss viskan all oleva mootori nahhui ja pistan alla oma roxi mootori juhul kui suppordi kinnitused saavad täna ära keevitatud ning oma roxi esihargi koos dh lenksuga 8)

4. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    muud moodi ei istu roxi velg etteju.. sepial trummelpidur jne :roll:

5. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    :D mul olemas ketasvelg esi oma.

6. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    mis teen selle pasaga kui panen roxi oma ?

7. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    tra tegin masinat,aga ei saanud asja ..peale panin malossi punase surveka ja võtan roxilt over range maha ja viskan sellele peale .. no kui tööle saan ss pole pärast enam pikka vaeva jjne andsin topkat,panin nööri ümber väntvõlli ja tõmbasin... esimesel korral tuli nagu vinguhais üles küll aga kui proovisin uuesti,ss ei midagimasin iśegi ei luba :-x vahepeal panin väikse tantsu ka maha http://www.youtube.com/watch?v=4LAefTzS ... g-logo-xit

8. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    tänase päeva tippsündmus on siiski minujaoks see,et sain sepia elama 8) nimelt võtsin mootori alt,panin harkjalale ja hakkasin ss jubinaid ükshaaval üle vaatama .. algul võtsin klapid lahti..seal all oli JÕHKER sitakiht .sai ss nood ära puhastatud aga ei midagi ,asi ikka ei lubanud,ss sai silkupea maha võetud jne.vaatasin mis seal sünnib ja võtsin pulli pärast silkupea tihendi ära (alumiin) komp kohe tõusis veelgi jõhkramaks (50 cc kohta on mu sepial ikka väga haige komp) ss vahetasin küünla ära ja proovisin uuesti ilma karpata.. valasin lihtsalt korgiga bena kollektorist sisse ja käima proovisin nii,et nöör ümber magneeto .. tõmbasin ja tõmbasin ja ss järkjärgult hakkas mootor kergermini käima kuni lõppudelõpuks kuulsin esimese lubamismärgi ära ..peale järgmist tõmbamist hakkas aina rohkem lubama ja võtsin nööri ümber magneeto ühest jahutusplasti kinnituspoldi küljest ära et tööle minnes see nöör kuhugi ei lendaks ja pahandust ei teeks .niisiis kerisin nööri uuesti ümber ja nii kuiu tõmbasin läks asi tööle ja tänu sellele ,et pole karpat peal läks järsku ja koheselt pöörde ..väga haige vaatepilt oli,algul mootor harkjalal ja kui tööle läks ss tõmbas harkjalalt nahhui tra mootor oli nagu tagal ja põrutas nokk üleval garage ühest otsast teise nii hullusti,et kohe väga jõhkralt vastu sepia raami nii,et sepial mölgid sees :lol: mootor kukkus vno tõmbas end üle ..nagu tiksus edasi kuni lõpuks suri ära kuna bena karterist sai otsa,tra ma olin nii kõveras..egas igapäev ei näe vaatepilti kuidas mootor ise tagal sõidab :lol: igatahes homme hakkan kokku lappama ja toon roxi kodumaale tagasi ..tra ma lic nii õnnelik rsk..nüüd saab terve talv masinat hoorata ja tagal lasta 8) 8) 8) :lol: :-x :| :roll: :eek:

9. brain14

brain14 New Member

590
    0
    0
    oioioioiooioioioioioiooioioioiooioiooiiii sit kõva pill tulemas ss

10. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38
    :lol: :lol: :lol: :lol: Ei edu Kaits, ära siis Sepiat väga piina, aga jah, lõbusat talve sulle! :p

11. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    no mis ta just kõva aga noh pigem retsimise jaoks..homme laon kõik kokku tagasi ja hakkan stuntbari keevitama 8)
    tänks mees,tra ma eluõnnelik ikka :D mõtlesin,et kui ma täna tööle ei saa ss teen varuosade alla kuulutuse,aga jah peabki nii mõtlema,et kui tööle ei lähe ss näiteks panen põlema vms ,ss läheb kohe tööle :D

12. umps

umps Member

362
    0
    16
    no saidki tead milline näeb välja tühikäigul tagallaskmine ilma et gaasi annaks :lol: 8)

13. Le Manor

Le Manor Member

163
    0
    16
    :lol: :lol: :lol: miida lugu :D aga läks hästi, et pilli tööle said :D

14. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    ei ja tänud kutid.egas see pole mul esimene kord kui sellised apsud tulevad,mul igast muid lolle apsakaid varemgi juhtunud lihtsalt see oli üle pika aja naljakaim aps mis juhtunud on :p

15. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    niisiis täna proovisin uuesti tööle ja läks isegi normilt võrreldes varasemaga aga nüüd paneb karpa näkku .stock düüs 62 ja noo asi ei saa peale ..vaatab sebib kuskilt suurema düüsi ja uue küünla .aa viskasin mootori ka raamile alla,panin sumpsi ka alla jne tra masin on eluvaikne tegelikult .. õhtul hakkab roxi tegema niiet selleks nädalaks jääb sepia pooleli .kes teab vb sebin uue karpa kui kuskilt saada on :roll:

16. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Hahahahahahahahahahhahaha. Oot sa said ilma karpata tööle :eek: :eek: :eek: ?

17. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    jep,lebo ju ..kollektorist bena sisse ja läheb loosi

plaanis peale aretada vahejupiga dellorto karpa 8)

18. henx12

henx12 Member

247
    0
    16
    sai kunagi ka 110cc atmi mootor laua peal käima pandud sest ostja tahtis teada kas tõõtab aga siis oli mul karpa küljes :lol:

19. kaido-

kaido- New Member

3,276
    0
    0
    MV :lol: :lol:
    igatahes mingi kahtlane nuss on hetkel... jätab rämedalt vahele,krat ei saa teisi küünlaid ka proovida sest teised ka läbi omadega :roll:

20. henx12

henx12 Member

247
    0
    16
    2t masinatel lähevad mingid punna küünlad ka peale kunagi sai sõbra rollu punna küünlaga käima pandud :lol:

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte