Kamikaze Aprilia Sr70R MHR '05 Müüdud.

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by Kamikaze, Okt 4, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sYnc

sYnc Active Member

1,454
    0
    36
    Re: Kamikaze Aprilia Sr70R MHR '05

No normaalne teema :p, 5k ikka tingisid alla :lol: ?
    Muidu päris kena set peal ja loodan et saad masina ilusti korda ja värki 8)

2. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0

Mitte päris niimodi ei tinginud. Arvestades, et ma sain kaasa uue tagarehvi, reduktori ülekande, reduktori kaane, originaal siduri ja rullikute pesa jnejnejnejne, siis hind oli hea.
    Muidu tänud!

3. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0

Ennem sai paak täidetud 98 kütusega, nüüd hea sõita 8) Kontrollin igaks juhuks õlid ja asjad ka üle 8)

4. marx234

marx234 Member

878
    0
    16

eino normens masin , mis see sumpa on Mhr racing , või see mhr replica? muidu päris hea jep,müü see maha ära ja osta siis puzo sr too on norm aparaat :)

5. exotic-

exotic- Bännitud Bännitud

2,848
    0
    0

Siin silkuks ka mhr replica ju mitte team? Ok tule kooli vaatan üle :D

6. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0

Ma koolis sellega :D eks tule ja vaata hiljem. Vb täna Wildriderisse timmi jne
    Aga pmst ma võtsin kauri müügiteemast selle listi, seega kui tal oli niimodi kirjas, siis vast ole team ikka :roll: :oops:

7. Alpss

Alpss New Member

1,005
    0
    0

Silkuks tõesti MHR Replica. Xenonid on ikka maru kõvad sellel pillil. Värv ka väga ilus päikese käes, minu arust poole kenam lahendus kui seest ühte värvi ja väljast teist värvi. Aja see pill timmi ja oi kuda see kerima hakkab.

8. Brabus

Brabus Active Member

2,433
    0
    36

haha polegi team :D

sumpa ka arvatavasti mhr team ple siis , hea kui racing isegi on , ma arvan mhr replica sumpa ka :D

9. kirja491

kirja491 New Member

493
    0
    0

väga korralik roller mis ilusti väljeneb ja liigub arvan ka ilusti :p

10. Alpss

Alpss New Member

1,005
    0
    0

Kuule kui sa midagi ei tea, siis pole vast mõttet oletada ka. See sumpa, mu kunagise runneri alt peale pandud sellele ning tegu on MHR Team summutiga.

11. j6rr-

j6rr- New Member

175
    0
    0

sajakroonistega tingis seal :lol:
    enivei said ikka jõhkralt odavalt.

12. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0

Kle, mida sa ka tead üldse? Maksin, kuidas maksin, see pole sinu mure. Vaata, et ise hakkama saad! ;)

Hind oli jah tõesti soodne, aga no arvestades seda, et eelmine omanik sõitis juba autoga, siis vaevalt, et ta viitsiks rolliga tegeleda ja tahtis odavalt lahti saada.
    Jah, sorry selle listi osas. MHR REPLICA on silindriks, pole mingi TEAM ja mis vahet kah? On nagu on, tra see teie perset torgib? Lihtsalt sai kopitud see list eelmise omaniku teemast, vb jah eksis, aga oli mis oli, tore oli.
    Neljap. viin masina Põrguvärgi juurde ja eks ole näha, mida seal ümber oleks vaja teha. Talvest nii palju, et siis vast viin variokaane+ veljed pulbervärvi. Samuti püüan sumpa+ välimuse enam vähem korda teha. Väga niimodi raha alla ei tahaks toppida, pigem naudin seda sõidurõõmu 8) Päikest

13. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0

14. Onikz

Onikz New Member

454
    0
    0

Et siis sumpa vahetad välja? sest see ilmselgelt liiga julm replica jaoks :lol:
    Masinal tegelt väga pole midagi vigagi ju välimuse ja värvide poolest, lihtsalt värvid omavahel valedele gondlitele kombineeritud.

15. roximees

roximees New Member

530
    0
    0

muidu on väga kena masin aga no tagumine istmenahk ja ees need spiderman ja aprilia kleepsud üldse ei sobi(seda vast tead ise ka)
    muidu pole muud kui ainult edu soovida, :p

16. exotic-

exotic- Bännitud Bännitud

2,848
    0
    0

team väga hea siia alla. Tuletage meelde põrguvärgi aeroxi teemat, kus oli motoforce racing ehk mhr replica peal

17. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0

Sumpat ma ei usu, et vahetan välja, vb teeks niimodi, et ostaks uue silenceri ja siis värviks lihtsalt sumpa üle. Värvi kombinatsioon on nagu on :D
    Spiderman kleeps seal ees just (Y), endale meeldib ja see istmenahk ka suht out, eks vaatab neid asju. Muidu tänud 8)

18. tms

tms New Member

1,192
    0
    0

ooh jumal küll,su isa peab vist-välisminister olema,et poisile iga mõne nädala tagant R-e ostab;):D

ühesõnaga ehtne aprilia "pede",mis muud.

Mõnda muud rollerit,ei oleks proovida tahtnud?

aasta arvud ka päris lahedad,kõigepealt 06,siis 07 ja 05:D

ja kõik ap-d 70cc:D
    ,et kas müüd tolle ap ka kasumiga maha ja ostad jölle uue aprilia w?Ma soovitaks sul siis roxi "pedeks" hakata:D

okok,palju edu uue masinaga:Y 8)

19. Kamikaze

Kamikaze New Member

1,603
    0
    0

No pmst kui raha on, siis miks ka mitte? :D Tegelt asi niimodi, et sai lihtsalt eelmine R (nagukõik teisedki R-d)maha müüdud ja siis niimodi võttes on mul ju raha olemas :D
    ehtne "Aprilia pede" on õige sõna küll :D, aga mis teha kui endale selline masin meeldib-mugav hea, spido samuti hea( näitab kõike, mida vaja). Samuti ka välimus väga ok sellisel masinal.
    Kunagi müün selle masina ikka maha, aga seda,mis hinnaga, ei tea ma kunagi 8)
    Muidu tänud 8)

20. NRG

NRG Member

752
    0
    16

no cmon, kõik sumpad saab hea timmimise korral ilusti tööle,endal ntx oli sport pro all veits võimsamgi sellest,mhr team2 ja no ei ütleks ,et midagi häda oleks olnud,liikus ikka haigelt paremini kui mingi yasuni r-iga vms ja masinal oli koguaeg jõud taga,liikus rohkem kui häält tegi..

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte