Muidu see stock velg on rõvedalt väike.Minukäest lahkus ta mingisuguse malaguti 12tollise tagumisega.Kus see sai? 13tolline ap gulliveri velg pakkuda teeb asja kordades kenamaks
Nonii vahepeal sebitud 12 tolli malaka veljed nii ette kui ka taha, seega tänud kasutajale elavpõrgu! Nädalavahetusel võimalik et tuleb vähe suurem uuendus!
Täna siis sai ostetud: NÄDALAVAHETUSEL saate täpsemalt pilte ja teada mis toimunud on! Väike pildike:
pildipeal tundub värv täitsa nobe, igastahes palju parem kui eelmine sinine.(värvisid püstoliga või spreiga?) Jään lõpptulemust ootama.
Pill IRLis ka nähtud jälle, kutt oleks blokist ilma jäänud kui poleks viimasel hetkel päästnud seda maha kukkumast :lol: Aga nahhuj, minukiivriga Kaspar ringi lasi on pede õli rsk .
Malaka veljed vaja ennem ära värvida! Ehk loodevasti saab need nv alla! Kõik kondlid on püstoliga värvitud!
Ära mölise õli, kõik mis minu garaasis on minu oma, ehk boosta praegu minu oma! Kena pill ja loodab, et nv saab ka suuremad veljed alla
Täna sai camex-is käidud ja ostetud malossi punased sidurivedrud ja piduriheelbi pehmendused. Ja sai tellitud uus lexus style tagatuli, mingine tuning esituli ja suunatuleklaasid.