Loomulikult lasen mingi 50-60m jutti suht mõnus on hea tunnetus ja see on halb et peab jah vaatama et esiratas alt ei kaoks ja et peab gaasiga mängima mudu jumala hea 8)
ATM-iga sai esimeste külmade ajal lastud küll musta jääpeal ja värki väike video ka: http://www.youtube.com/watch?v=_kJxsAhdW58 täitsa naljakas :lol:
eelmine talv sai koguaeg dioga jäärada lastud, ja veel asfaldi pääl kah, kui oli lumi just sadanud, sis oli elu libe ja sai niisama kah talvel punkist A kuni Punkti B jõudmiseks kasutatud.
kunagi triftisin piaggioga muru peal kõrval oli asfalt plats,külg oli 90 kraadi ees lasin murult asfaldile,viskas teisele poole ja käpla
Ei, kuna (hetkel) pole masinat, ja ei raatsiks kah! Tbh, mingite moppide ja asjadega ikka julmalt lastud aga enam ei ole millega lasta ja ei raatsi selle peale pappi ka kulutada .
Lasin ka drifti lumisel teel ja sai ikka päris hästi hakkama. Kui lumi maas oli vahel siis käisin isegi linnas. Linnas ei saanud ristilt õieti minemagi kui juba külg või lihtsalt ratas käib all ringi. Aga nüüd maksis see heaga tagasi.Andsin sõbrale kes ei olnud palju sõitnud libedaga ja käis külili ja tõmbas kondlid täiega puru. Ei soovita kui pole eriti oskusi.
oskused tulevad AASTATEGA ja mul mõni aasta seljataga ,tuleb välja küll kuid rolluga ei taha enam korra kukkusin kuna mingi nõme auk oli seal kus ma seda ei oodanud ning külg ees sai tagarattaga väiksesse auku sõidetud ning kopsti pikali,peab rutemas korras mopile uue kolvi ja rõngad panema siis saab jälle DRIFTIDA
ka talent loeb :wink: ise sain selgeks sõitmise nädalaga ja matsu pand aind 2 korda talvel(eelmine talv sõitsin koguaeg) ühekorra kui gaas ära külmus ja maha ei tulnd siis pööramise aegu tõmbas alt ära ja teist korda kui mingi aff täiesti lampi piurdas ees ja ma ei saand muud teha kui külje ette tõmmata et sisse ei sõidaks
freedo 1'ga lasen, yks päev kutsusin sõbra kh kaasa, tal kh freedo 1. tyyp suutis kohe yhele autole tagant sisse libiseda :lol: