No on ikka vahet küll, kui sina lugesid seda kuskilt paragraafist, siis ka mina tahaks sellist paragraafi näha. Erinevalt minust sa leidsid sellise seadusepügala kuskilt. Või ajasid lihtsalt pada!? Kas see kuupäev pole mitte siiski 01.07.2011 olnud? :roll:
Eest keel kirjutatakse lahku. Kas nüüd pole enam midagi tarka öelda, et hakkad tähenärijaks? Noh tarkur, kus liiklusseaduses on kirjas, et 49cm3 kopikatega?
Mida sa selle all mõtled?Osad firmad kirjutavad ju,et kubatuuri maht 49,9.No peaaegu ongi 50cc ju,ei saa hetkel,aru kus ma siis eksisin?(täpsemalt oli nii kirjutatud kuskil hiinakate fimalehel-tõepoolest,liiklusseadus,ei hakka mopeedide mootorimahtu kopikatega taga ajama).
võta lihtsalt see teema ja loe algusest lõpuni läbi sa ajad koguaeg erinevat teksti Cmon, kus su mõistus jäi ?
krt jää vait juba krdi 10 aastane. igas teemas ajad sa mingit 3klassi tarka juttu. töömaht kirjutadaksegi selle järgi, kui palju on tegelik töömaht, mitte sellejärgi, kui palju seadus lubab vms. kuna mopeed on sisepõlemismootoriga liikur, mille maksimum töömahuks võib olla 50cc, siis ongi rollerite toorjad teinud võimalikult suure töömahuga mootoreid, mis lubab seadus ja ega nad ei tee pane mingit suva silkut peale ja ei ütle, et see on nüüd 49,9999999999cc vaid panevad selle, mis ka tegelikult on.
Tem 11-kao ....p*erse rsk-ja tra raiu see endale peakolu sisse,et ma pole 10.aastane :-x No sorri kui ütlesin 49,9 cc-tra sorri noh-juhtub(mina nägin nii mingil hiinakate firma lehel nii) 50cc on seaduses kirjas-tra oled rahul nüüd w? Ja tehases tehakse 50cc rollereid. Sillule: Mootor: Piaggio 49,68 cc, 2-takti, vedelikjahutus pmt lõpetame selle "komadega"teema ära,ma ei viitsi vaielda teiega siin rohkem.
Mmmm jou, teema selles, et sa rääkisid siin midagi et seadusega lubatud 49,9cc vms. See kui sul Hiinakad või Ap või Yamaha, Susuki või huijoki kirjutab et temal on nii võimas roller, siis see info vastab kõik tõele, see 49,9cc on täiesti õige ja aus number ka. Kuid Seaduse järgi ei tohi kubatuur ületada 50 cc -d
no türr, sa ei saa mittemidagi aru, mida sa ajad ju lols ma ei viitsi sinuga vaielda, kui midagi on, siis lenda mulle uksetaha, kui tahad paukuda.
Tem 11-heh naljamees,ma saan küll aru mida ma ajan Sillu:Ma ütlesin,et osad rollerite firmad panevad mootorimahu "ülitäpselt,komadega" Aga seaduses on 50cc "ilma komadeta" Aga lõpetaks nüüd selle mootorimahu teema ära. Mõistvat suhtumist
mine vittu tms, kas nad peaks siis panema 50,0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000cc seadusesse w???? kui sa ei ole just 10, siis ega üle 12 ma su jutu kohta küll ei ütleks, sest sa ajad igas teemas mingit jube sitta ju. persse inimene, osta elu endale-RK ei ole elu.
Tem 11-oeh,ega sa ka hetkel vist päris hästi aru ei saanud mida,ma mõtlesin-aga noh jah.... seadusesse polegi mingeid komasid vaja.