Ei, siit on maru hea näha suhtumist. 13 aastane küsib, kas ja millal ta saab teha vajaliku juhiloa, ja siis aasta või paar vanem tem11 ütleb et ära põrka, tatt. Tra, on ikka koomikud. :lol: Tatid ei tea isegi, mis on liiklusseadus, ja käsivad endast nooremal seda lugeda, samal ajal vaieldes ühe komakoha ja ma ei tea mille pärast veel.
ei ütleks, et ma ei tea, mis on liiklusseadus autokooli paberid on kolmapäeval taskus ja siis arki ja siis autorooli ja mitte nii, nagu need 16a munnid, kes arvavad, et on piisavalt vanad, et autoga sõita, endal pole pmst juhilubagi. ja fk, see tms ajas mingit komakoha iba, mina ei oleks midagi ajama hakanud, kui ta ise poleks pange pannud sellise mõttetu ibaga. pange see teema lukku juba
Mis sa arvad et oled teistest parem kui oled 1 a vanem või, kuule ära ülbitse eks. See et sa autoga kuidagimoodi kohalt ära minna oskad ja esimest kahte käiku peeneks lasta, ei ole mingi näitaja selle kohta et sa üldse midagi elust tead. Kui sul alles autokooli paberid, siis ei ole sul endal ka ju juhiluba, mida sa vibreerid siin et teistel ei ole? Üritad ilgelt tähtis olla, sest said mingid sitased sõidutunnid tehtud v? Ma sõitsin autoga juba siis kui ma olin 12-aastane munn, (nagu sa ise ütled nendele, kes enne sind rooli said) ajab vere keema v? Kohe ühe tem11 kiuste ei lähe see teema lukku, sest ta arvab endast liiga hästi ja sõimab kõiki munnideks ja vittudeks ja ajuinvaliidideks ja ma ei tea milleks veel.
ma ütlesin seda sellepärast, et sa väitsid, et ma ei tea liiklusseadusest midagi oled nüüd siis äge w?? ma olin esimest korda puldis juba siis, kui ma koolisgi ei käinud veel. Ma ütlesin seda sellepärast, et siin rk-s on kõik kõvad autojuhid ja autoomanikud, kuigi endal on alles piiratud juhiluba ja sõidavad üksinda.See on samahea, nagu ilma lubadeta. see oli offtopic ja ma ei viitsi enam siin teiega vaielda. midagi on, siis ps või 56215318 PÄIKEST TEILE
Ajou, ma ka üks 16a munn nüüd. Piimakad on taskus ja issi juuresolekul võin roolis olla. Arvan ise ka et sitaks vana vend ja võin autoga sõita WIN! Sitaks kõva vend oled ikka et paremad paberid saad kui mina, kui ikka saad. Ma võin kihla ka vedada et ma sõidan paremini kui sina ja muide. Ma olen 100% kindel et piimakaid tehes läbin ma täpselt samasuguse koolituse ainuke vahe on selles, et ARK-i eksamil on mul 10 küsimust vähem. Autokoolis ikka 60 Küsimust ja 4 viga nagu kord ja kohus. Sõidueksam ka täpselt sama nagu sinusugusel MITTEMUNNIL .
kui isaga koos sõidad, siis on kõik vinks-vonks ju ma ütlesin seda sellepärast, et enamus sõidavad piimakatega üksinda ei noh, väga tore, kui oskad minust paremini sõita
Su postitusi oli lihtsalt Ründava sisuga. Samas kas mul on isast kasu seal kõrvalistmel ? Kas ta saab pidurdada gaasi anda või midagi muud seal kõrval teha ? Vastus on ei. Nii et erilist vahet pole ju. Kui inimesel mõistus peas on sõidab ta ka ilma vastutava isikuta inimlikult. Ma ei saa väita et ma sinust paremini sõidan aga ma lihtsalt pidin seda ütlema kuna sinu postisusest kiilgas uhkust sinu sõiduoskuse ja üleüldse kõige üle.
point on selles, et seadus on seadus ja mina neid välja ei mõtlenud ise. seadused on selleks tehtud, et piirata mõningaid tegusid, mis võivad inimkonnale midagi halba põhjustada. ma ei viitsi rohkem vaielda sinuga.
Ma ei väidagi, et su jutu sisu oleks vale olnud. Lihtsalt sellepärast see seadus ongi, et vaevalt igal 16a klutil, kellel load taskus mõistust piisavalt on, et selle piires sõita.
Asi ei olegi ehk niivõrd mõistuses, kuid autoga valesti käitudes võib see toime panna tõsise laastustöö ning üks teine seadus ei luba alla 18 aastastele isikutele nii suurt vastutust panna. Samuti ei oska noored (no offence, paljud kindlasti oskavad) tihti riske piisavalt hästi hinnata.