Kaspar'i Yamaha Slider 00 LUKKKU!!!!

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by est-sr50, Jan 3, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16
    Re: Kaspar'i Yamaha Slider 00

Ise ma keevitama ei hakka, pole keevitamisega kogemust, seega, et saaks korralikult, lasen selle keevitada vanaisal, arvatavasti lasen ühekorraga siis bari ja kukkumispuksid vms ka ära teha. Bari kohapealt pole veel kindel, kas tahan 12 clock bari või lihtsalt tagatule kaitseks ja jalatoetamiseks.

2. Ivan

Ivan Moderaator Meeskonnaliige Moderaator Ürituste korraldaja

2,079
    6
    38

Kukkumispuksid peaksid tegelikuses sellised olema, mis kõva paugu saades ise purunevad. Pärast lööb raami kõveraks vms.

3. -MoToMaN-

-MoToMaN- Active Member

1,995
    1
    38

Plastist või nailonist tehakse neid ju.Kui sul olemas treipink,siis saad ka ise valmistada.

4. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

eks vaatan, kas üldse kukkumispuksid tulevad, bar tuleb kindlalt. Täna sain siis fly ka kätte, õhtul pilt ka sellest, kui ilusti puhtaks saab tehtud.

5. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

Duubel jälle :lol:
    Pilti ei viitsinud teha sidurist.
    Dvj Tartu kutid(teised kutid ka muidugi :D), kas keegi teab firmat/eraisikut, kust/kelle käest ma saaksin osta stuntbari jaoks lattmetalli vms ning mootorikkinituste jaoks ka. Hind ei tohiks väga soolane olla ning parem oleks kui pood/firma/eraisik asuks tartus.

6. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

okei triple, aga vahet pole väga, sest slider sai täna endale uue mootori(ikka see sama minarelli vertikaal :lol: ). Homme litin bloki alla, lükkan fly peale ning üritab sõitma saada selle näruse 12mm karpaga. Pilte üritan ka homme teha, kui jõuab.

7. m6nx-

m6nx- Member

219
    0
    16

Yo yo,Kui sa pole saanud oma stunt bar-i jaoks metalli siis kriba privasse töötan metalli firmas treial/keevitajana et midagi ikka leiab:)
    Aga loomulikult edu!

8. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36

selle karpaga on väga sitt seda käima saada.. Sebi 17,5 dello ja asi töötab! ja muidugi pane oma slideri variokaas koos normaalse kickiga :D

9. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

hetkel muud karpat pole peale panna, seega peab selle 12mm karpaga panema. Variokaas läheb jah teine peale, või lükkan oma kickisüsteemi sellele variokaanele(vaatan,kuidas viitsimist on).
    E: täna sai blokk alla, juhtmestikku ei viitsinud oma toast üles otsida, seega käima panemisest pole mõtet rääkida, lisaks olid kõik kuuskant võtmed kuskile ära kadund, et nupukad peale panna ja variokaas maha võtta. Aega leian, siis otsin juhtmestiku üles ja viskan peale, pean ka veel slideri paagiga miskit ettevõtma, et korda saaks ja rohkem ära ei murduks.

10. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

duubel.
    täna tuli vana klassivend külla ja siis mõtlesime, et ehitame sliderit veits. Kuna slideri paak putsis, siis leidsin garagest mingi hiinaka paagi, millele korgigi peale sain, veel vedeles mingi tutnõi vaakumklapp, seegi hiinakapaagile peale keeratud, siis sai paak pohhuilt peale visatud(lahtiselt). Juhtmestik sai veel enamvähem peale ning sitaks korralikud nupukonsoolid ja trossid ka. Malossi fly ja enda variokaas sai ka peale pandud. Nüüd oleks vaja veel lukukomplekti ja piipu.
    Pildid ka siis mõned :

11. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

Ma imestan, kuidas te kutid seal selle üldse käima saite :-x :-x , bloki ja silkuvaheline hermeetik lasi nii läbi, mis koliseb, nii palju, kui topka jaoks sisse kallasin, nii palju tuli välja ka sealt!!!! :-x :lol: Peksin ennast lolliks, enne kui taipasin, et võiks tihendid üle vaadata ja, et ega kuskilt bena välja ei aja. See selleks. Homme leiutab mingid tihendid sinna, ostab kütet ka juurde.

12. koonus

koonus Member

792
    0
    16

Eduu! 8)

13. koonus

koonus Member

792
    0
    16

Eduu! 8)

14. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

Edu tarvis jah!
    Egas enam väga viitsimist pole, et edasi teha, tuleb aina uusi vigu juurde. Nii sai uued tihendid peale visatud, kõik normaalne kuskilt läbi ei aja (Y), siis hakkasin käima proovima, huj läks siis, hakkasin uurima. Isa tuli ka vaatama ja siis avastasime, et süüte on keegi nii kuradi varajseks keerand, et ime pole, et käima ei lähe(säde tekib siis, kui kolb on poolel teel oma kõige ülemisesse asendisse) :-x :-x :-x Kuna omal suruõhutrelli ja tõmmitsat pole, siis ei viitsi ma seda lahti kakkuda ning pill läheb müüki vahetusse arvatavasti.

15. GoFast.

GoFast. New Member

1,857
    0
    0

Selle tõmmitsa saab haamriga ka lahti, vaikselt koputad diagonaalis ja siis üks hetk käib plõks ja ongi lahti.

16. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

Sellel polnud isegi haamrit vaja, need geeniused, kes selle mootori kokku ladusid olid magneeto lihtsalt väntvõlli otsa lükand ning mutri peale keerand, ehk siis magneeto tuli nõppudega tõmmates sealt otsast ära, mutri keerasin ka näppudega maha. käima ikka ei saand seda paska, tuleb ikka omal mootor lahti võtta ja kokku laduda koos korralike tihendite ja laagritega.

17. -vanaisa-

-vanaisa- Active Member

2,735
    0
    36

ja siis jääb see ka vedelema ja tuleb veel kolmas vertikaali mootor ka ja nii see ring käima hakkabki :D

18. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

Ei jää midagi vedelema :D Tegelt on üks põhjus veel miks tahaks ümber laduda. Teine(slideri originaal)blokk on korralikum. Marko.'lt ostetud blokis on vario all auk. aga ei räägi midagi kindlalt veel, kui ennem tööle saan selle mootori, mis vähe tõenäoline, siis ei lao asju ümber. Lisaks on hetkesed tihendid tehtud minarelli horizontaal ac tihenditest (ajutiselt) ning tundub, et karterite vaheline hermets laseb ka läbi.

19. Marko.

Marko. Active Member

1,797
    0
    36

Kuidas küll sellist juttu toota saab ma aru ei saa.. Blokk sai korralikult kokku pandud ja maybe oli see sinu väntvõlli viga ,et see mutter seal lahti oli? Tihendusmanti sai jah tiba vähe vahele pandud :lol: aga asi töötas nii ,et ma ei tea mis juttu sa räägid ,et süüde elu varajane bla bla .. okei süütemängu jätsin jh üle kontrollimatta a mis on siis? igatahes lao mant oma vanale blokile.. sellel minu vanal blokil on jh vario all kerge auk ja üks bloki vaheline kinnitus peetis minu tegemistest oled sa nkn siin mingit kelpajaani ajanud nii ,et eks sa pane see pill käima omamoodi siis. EDU!

Peace out rk brod ;-)

20. est-sr50

est-sr50 Member

386
    0
    16

Ei süüdistand otseselt kedagi tglt ju. Süüdet polnud tõesti keegi näppind, oli nagu stockis, see selleks(isa arvas, et süüde varajane), järelikult eksis. Nüüd jäi mutter sinna väntvõlli otsa kinni küll. Mitte nüüd pahapärast, kuid mina ei saa aru kuidas ta teil seal töötas(tõin koju viskasin oma variokaane peale, küünlaaugust kütet sisse ja hakkasin taguma, isegi ei lubanud mitte)(kütte panin küünlaaugust sellepärast, et slideri paak on katki). Muidu olen asjaga igatpidi rahul. Aitab küll nüüd sellest teemast. Rahad kätte saan siis saab teise bloki peale asjad laduda ning multivari ligi võtta.
    Nii slider seisab ja ootab, et ma raha saaks :D :

Thread Status:
Not open for further replies.

Jaga seda lehte