Re: Kassoggy Sym Jet Sport X aa, ei ma käin saaremaal kutsekas, ja mul klassist ühel ka Sym 8) sellepärast mõtlesin et palju neid syme ikka on
Re: Kassoggy Sym Jet Sport X Reedel l'heb mootoriplokk camexisse. Ogivaralt ostan siis vist stock väntvõlli ( mingi väike ls ) aga laagird tulevad C4. Lasen neil siis kõik silkud ,väntvõllid peale panna jne. vb tuleb siis ka 17.5 karpa. Elavpõrgult vb saan ka uue esiketta loodetavasti.
Re: Kassoggy Sym Jet Sport X Niipalju siis et täna lähen kohevarsti järgiplokile.. Väntvõll oli suurepärases korras ja polnud vaja vahetada aga laagrid said vahetatud ja uus küünal ja silku ka peale ning õlipump võeti maha.. Läheb siis kokkupanemiseks
Re: Kassoggy Sym Jet Sport X seisis lihtsalt toas , sai veits puhastatud 8) ei viitsinud soojakus puhastada seda
Re: Kassoggy Sym Jet Sport X niipalju siis rollerist et 70 kolb puruks ja väiksed triibud ka silkus. Panin uuesti senikauaks 50cc peale aga karpa paneb täiega näkku lihtsalt. Absull ei liigu millegipärast ja pöörded jäävad peale jne.. Ise ei viitsi tõesti enam jamada viib täitsa remonti ära. Uus karpa ,aku, esiketas, kolvikomplekst, küünal , vb kui tõesti asja ei saa siis uus silku ka, aga need triibud saab liivakaga ka välja. Niiet sujt türanärvi ajaaab.
Re: Kassoggy Sym Jet Sport X Viimane asi millega silkut töödelda on liivakas, kuigi saab ka nii. Kahju et juba 70cc nii juhtus .
Re: Kassoggy Sym Jet Sport X jap , vennal ei liigu sittagi see, täna jälle käiias seda. Sittagi , vahepeal lubab aga eii .Muidu väga ilus on
Re: Kassoggy Sym Jet Sport X Mul savi, Viskan masina camexisse ära arvatavasti, las panevad uue kolbi komplekti siis 17.5 karpa,õige küünla ja lasen timmi ka panna. Niikopp ees ise sellega tegelemisest juba Loodan et 70 silkust saab veel asja.