eile öösel tulles oli küll väga libe , nata võtnud ka , aga pljäää hommikul ärkasin , vabsee puhas seis om aind mingi homo tuul on ...
heh kui mul lube ja autot poleks sis vuraks siiamaani julgelt võrriga ringi nagu eelnevatel aastatel (va eelmine talv) aga jh minu oma juba 3kuud seisab nsm olen ainult mõned korrad käivitanudja lasknud mõned minutid kohapeal käia.
tegelikult võrridel vist polegi otsest kohustust talvekaid alla panna vähemalt eelmine talv keegi targem kusagil rääkis. ja isegi kui paned enda vinged naastrehvid sinna alla ega nad sind palju ikkagist ei päästa nii et pm kui kusagil auto alla libised oled ise loll et 2 rattalisega sõidad
Hehe. Ega ma kurat Tallinn-Tartu mnt-le ka nüüd ronima ei hakka. Niisama külavahel ringi kärutada.. Ma arvasin see tõttu seda, et roller nüüdsest mootorsõiduk ja mootorsõidukitel peavad all olema naastrehvid (talvel).
Ma veel täna sõitsin, siin selline paar senti lund maas, jääd on ka igalpool. Veidi libe oli kiirendamisel kuid midagi hullu polnud.