Nojaa, talv just parim aeg tegemiseks, Aga mis plaanid sul sellega üldse on?? Mul ka ap proje pooleli ,vaata teemat. Jaga arvamust ja kriitikat ))
vend läheb sõjaväkke ta auto garaazis , pole ruumi et ehitada ja ei viitsi kuhugi vedada ka seda hetkel naabri garaazis , igatahes kevadel hakkan ehitama .
tervist 8) et siis kevad aeg tulemas , viimane aeg siis ehitama hakata seda võrri mõningad välimuse parandamised ja uued jupid mis peale: gondlid korda + uus värv peale, malossi carbon klapilehed uued, uus karpa 16.5mm, sidurivedrud ( punased ), uued rullid 4.8g, elektrisüsteem korda. loodan , et kevadeks saan tee peale ! :lol: ootan postitusi ja teie arvamust
mõningad pildid ehitamisest 10.03.11 karli ümber ehitatud kollektor , sest mudju poleks uus karpa peale läinud
mõned pildid veel siis 11.03.11 peaaegu see suur auk ka sealt tagant kadunud , aint vaja pahteldada ja lihvida ning värv peale
mnja , ärkas talveunest hetkel veel vaja natuke nokitseda selle kallal , aga jah saab siis natuke korralikumaks
roller veel pooleli aga proovisin siis kuidas istub . põhja kondel veel pooleli , et ei ole hetkel all . mõningad pildid veel siis ... väike võrdlus :lol: kriitikat oodatud x 8)
kuidas selle bensupaagi luugi kaotamine täpsemalt välja nägi? endal sama plaan kuna bensupaak kolis istme alla
panin sinna teibiga alla toetuse augule ja lasin makroflexi täis , siis ootasin kuni ära kuivas l6ikasin makro maha lasin klaasriide peale siis , pahtel peale ja , lihvisin ja siis puhastasin ja värvisin . :roll: aga räägi kuidas sa said normaalselt bena paagi istme alla ?
lõikasin sellise augu sisse ja siis paak istme alla, iseenesest mingi kolm õllet mahub veel istme all ka ilusasti ära sorri et piltidega teemat solgin, hiljem võib ära kustutada
okei mul põhimõtteliselt sama aint ,et vahetasin karpa ära nyyd 16.5mm ja lõikasime kollektori väiksemaks nüüd see istmele lähemal ja probleme sellega ,et kas paak viltu ja peab olema koguaeg yle veerandi paagi bena või siis voolik läheb kõveralt ja saab sitasti bena kätte midagi ma leiutasin panin prq papitykid paagile alla et kõrgemal nata püsiks aga siis iste surub seda nata alla , midagi prq välja leiutand aga pakkuge ideid ! ettetänades juba , kui kellegil hea idee tuleb !