ma ei tea, endal istus ilusasti sinna ja paaki ei pea isegi kuidagi kinnitama, istmeboksi seinad hoiavad asja juba suht hästi kinni ja kuskile see paak mu omal ei liigu.. mul on bensiiniga ainult siis jama kui mingi üle päeva on seisnud, siis peab miski 6 korda peksma ennem kui bensiin ülesse tuleb aga muidu on täitsa hea
hetkel polegi akut peal.. mõtlen isegi kuhu seda panna, väike mõte on tagutule ja istmeboksi vahele kuidagi aretada aga kuidas seda ei tea veel, eks näha ole
vabsjee soliidne näeb välja juba ! värvi alumised ka siniseks esitulega tee midagi kindlasti, kas tooni need orantsid suunad ära või siis osta leone uus tuli, tagatuli ka kindlasti tooni ära, kujutan juba ette, et see ilus isnine ja siis must tagatuli aga edu, kokkutulekul ehk näeb
kui kokkutulekuks valmis saab ,sest mul ilge nuss elektriga , esituled ei taha tööle minna , ja akuklemmidel pole pinget peab lahti võtma , ise ei taju eriti elektrit nii et tuleb nokitseda või abistavat kätt tarvis . aga kui korda saab siis nende tulede toonimise värki vaatab kah . loodab et saab kokkutulekuks , kokku . 8)