Re: Keeway. KTM sx125 sellised pillid lähvad asfaldil kuuendaga kah väga kergelt tagale, kui korras pill on.
Re: Keeway. KTM sx125 kui vabakäiku arvestada on mul 12 käik yamahal... Nii et ikkagi seda tavaliselt sisse ei arvestata..
Re: Keeway. KTM sx125 Midagi sul pole, 6 edasikäiku ja üks vaba. Need lisavabakäigud on pooliku (loe: räigelt laisa) käiguvahetuse tulemus, kui käigukasti lahti võtad siis näed et reaalselt neid lisavabasid seal pole. Vabakäiku ei arvestata kuna liikumiseks seda kasutada ei saa.
Re: Keeway. KTM sx125 Geenjussed eelmisel lehel,kes arvasid,et segu ei pea "mittevõistlusmasinal" timmis olema....siis minge sitale ja tõmmake endale ka vesi peale.tõsiselt nagu,ktm ongi võistlusmasin,vahet pole kuidas temaga sõidad :| Keeway'le sobiks palju edu,ma tean mida sa tunned,sai ka potsepal masin kokku lastud. 6Käiguga saab sitaks hästi tagarattale,kui on paras auk mis esiratta õhku viskab.
Re: Keeway. KTM sx125 edu neile kes arvasid et tms ja freedo pole võistlusmasinad!segu peab isegi niisama sõites neil timmis olema. ei saa olla:O
Re: Keeway. KTM sx125 Väike tüng teile, masinal ei ole mootor kotis 8) Töötab nagu miilentki Sai täna sõitmasgi käidud, homme või reedel hakkan naelasid alla aretama rehvidele
Re: Keeway. KTM sx125 Millejaoks ta peab sul übertimmis olema , ma räägin sellest ? peaasi et sumpsist midagi välja ei viska ja ei puterda , on asi korras .
Re: Keeway. KTM sx125 Hull teema teil siin selle timmis olemisega : D... Masin on siis timmis kui käivitub matsust ning sooja mootoriga järsku gaasi anades ei poo ega puterda...Arvata on et kui mingi 1 kord teeb mingi puderduse 1h jooksul siis ei pea kohe kruvarit näppu haarama ning segukruvi timmima asuma...
Re: Keeway. KTM sx125 pill töötab ilusti ja ei turtsu, niiet lõpetage see timmimise jutt ära. Täna sai sõitmasgi käidud, suht mõnus on lasta, aga külm hakkas lõpuks.
Re: Keeway. KTM sx125 Tra mingitele paadunud rolleripededele on võimatu midagi selgeks teha,vähe närvi ajavad mingid lohhid,kellel on võrri etapp läbimata jäänud ja ei tea tehnikast mõhkugi,kogu tehnika nende jaoks on multivar,kerged rullid ja originaalist 4korda suurem karpa...jumal annab,võtab külm teid ära. http://www.dirtrider.net/forums3/showth ... ost1340315
Re: Keeway. KTM sx125 tra sa kukk arvad, et ma ei tea mootoritest midagi ? Hoia parem enda suu kinni ja ära pane tarka. Ning ära muretse, mul on võrr ka olnud.
Re: Keeway. KTM sx125 Mingi keeway netigängster ei mölise siin,kõva vend oled,lepime PM'is aja ja saame kokku.
Re: Keeway. KTM sx125 Tõeline lohh, räägib ainult foorumis kuidas ta viina kõrist alla kallab ja siis on kõva mees! Antsov krt soovitan vahel kuss ka olla, mulle ei meeldi purjus inimesed. Kõik teame kuidas sa ükskord bensuraha eest mingeid tegelasi vedasid oma DT-ga, näed nüüd millise alkoholismini see sind viis.