keeway tuuning.

Discussion in 'Tuuning' started by laiskleja, Märts 16, 2008.

1. laiskleja

laiskleja New Member

37
    0
    0
  2. rainerros

rainerros New Member

795
    0
    0
    eieiei , keeway stock rullid 6.5 grammi :wink:

3. Alpss

Alpss New Member

1,005
    0
    0
    Võiksid ennem natukene foorumis ringi vaadata või otsingut kasutada kui uut teemat kribama hakkad .
    viewtopic.php?f=47&t=11427

4. laiskleja

laiskleja New Member

37
    0
    0
    Mul on variaatoris piiraja maas aga ma ei tea kus teisi piirajaid on?sumpas igatahes sees ei olnud.

5. -NoFear-

-NoFear- New Member

8
    0
    0
    Sa võtsid ise piirajad maha? Kui võtsid kas siis pidid miskit lõikama või tuli see lupsti otsast ära?
    Mul endal kah Keeway Hurricane :D
    Btw. äkki keegi saaks siia pilti panna mõnest sportsummutist mis Hurricane´ile alla läheb :lol:

6. ozooner

ozooner New Member

21
    0
    1
    ma ei tea,aga mul oli ostes sumpa leegitoru sellinne S tähe kujuga,peale piirajate eemaldamist motodepoos pandi mulle sirge alla.Siis on sul õhufiltri õhuvõtu ava juures kummitoru(L nurgaga)
    see urgitse sealt välja.

7. -Aston-

-Aston- Active Member

1,339
    0
    36
    Minarelli horisontaali sumpad lähevad alla..
    (Yamaha, CPI, jms.. omad)

8. -NoFear-

-NoFear- New Member

8
    0
    0
    Aa tahaks ikkagi selle piiraja eemaldamise kohta infot kas peab seal miskit lõikama või tuleb lupsti otsast ära ? :p

9. Cuum

Cuum Guest

0
    0
    0
    Misasja !? Eespool oli et Polini Speedkontrol 950 .- `??

10. kristokx

kristokx New Member

218
    0
    0
    Minul endal ka hurricane 50
    minu ajalugu oli selline et ma võtsin variost piiraja , vaatasin sumpsi kuid sumpas ei olnud ..
    siis keerasin kinni .. aga variaatorit on suhteliselt raske kinni keerata kuna ka keerleb ( peab midagi ettepoole vahele panema ) ja siis ma keerasin endaarust kinni ja siis ta loksus pikaajapeale lahti ja nüüd on mul vario jahutustaldrik ja tähik seal sees puru koos rihmaga .. see pikk jutt :D aga ühesõnaga varios on sõrmusekujuline piiraja mille võtab laps ka maha .. aga ma tahtsin teada palju umbes survevedrud maksavad ?

11. f-actboy

f-actboy New Member

101
    0
    0
    kui ma ei eksi siis braueris oli survekas 200 (malossi) ja mingi kmuu firma oli odavam aga kui ostad siis ikka malossi. :wink:

Jaga seda lehte