Võiksid ennem natukene foorumis ringi vaadata või otsingut kasutada kui uut teemat kribama hakkad . viewtopic.php?f=47&t=11427
Sa võtsid ise piirajad maha? Kui võtsid kas siis pidid miskit lõikama või tuli see lupsti otsast ära? Mul endal kah Keeway Hurricane Btw. äkki keegi saaks siia pilti panna mõnest sportsummutist mis Hurricane´ile alla läheb :lol:
ma ei tea,aga mul oli ostes sumpa leegitoru sellinne S tähe kujuga,peale piirajate eemaldamist motodepoos pandi mulle sirge alla.Siis on sul õhufiltri õhuvõtu ava juures kummitoru(L nurgaga) see urgitse sealt välja.
Aa tahaks ikkagi selle piiraja eemaldamise kohta infot kas peab seal miskit lõikama või tuleb lupsti otsast ära ?
Minul endal ka hurricane 50 minu ajalugu oli selline et ma võtsin variost piiraja , vaatasin sumpsi kuid sumpas ei olnud .. siis keerasin kinni .. aga variaatorit on suhteliselt raske kinni keerata kuna ka keerleb ( peab midagi ettepoole vahele panema ) ja siis ma keerasin endaarust kinni ja siis ta loksus pikaajapeale lahti ja nüüd on mul vario jahutustaldrik ja tähik seal sees puru koos rihmaga .. see pikk jutt aga ühesõnaga varios on sõrmusekujuline piiraja mille võtab laps ka maha .. aga ma tahtsin teada palju umbes survevedrud maksavad ?
kui ma ei eksi siis braueris oli survekas 200 (malossi) ja mingi kmuu firma oli odavam aga kui ostad siis ikka malossi. :wink: