Re: Kelloxi Aerox Minu arust on mu X-Pro'l vägagi normaalsed hääled, olen kuulnud R'i all, ei ütleks et eriti parem nüüd on..
Re: Kelloxi Aerox Rollerist pole enam mitte kui midagi alles, aaviku teepeal S kurvis sõitsin sodiks, suht masendav seis, sa ei näind et mul oli käsi kipsis vahepeal? :?
Re: Kelloxi Aerox Enamus asjad minema visatud, sest nendega ei olnud lihtsalt mitte kui midagi enam teha, paar gondlit on alles ja veel paar juppi, mida ma neist ikka pildistan, aga vaatab ehk lisangi paar pilti.
Re: Kelloxi Aerox Sorri et duubel, aga müüa oleks siis tagumise istuja koht ja carbon tagaistuja kinnihoidmis kohad. Võite veel asju küsida, ehk on pakkuda. HINNAD SOODSAD!!
Re: Kelloxi Aerox Ma võin oma digikaga tulla ja teha homme paar klõpsu. Muidu suht sitt juhus jah, kuid loodame, et isa on helde sul ja varsti saad endale uue masina :wink: A ja ta arvatavasti müüb varuosi ka, mida alles on :wink:
Re: Kelloxi Aerox Kuidas sa seal sodiks said sõita? Kukkuda on seal suht võimatu ju :| Aga jah jube kahju on rox-ist . Ilus värv oli :wink:
Re: Kelloxi Aerox Mul on must visiir kiivril, öösel eriti sõita ei näe ja parajalt libe oli ka. Kiiruseks võis olla mingi 60 umbes
Re: Kelloxi Aerox Tahtsingi ehitama hakata, matsu ajal polnud undertaili küljes ka, mõtlesin seda tegema hakata, aga näed enam pole mõtet
Re: Kelloxi Aerox JAH, osasid gondleid ka, küsi mis sul vaja on ja ma suudan sulle vastata kas sa saad selle minult või ei.