Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD slle masinaga oli ikka sitaks lux tagal lasta, kus elad tartus?
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD täitsa võmalik et see masin kevadel müüki läheb ,, sest aeg kunagi autole ka mõelda.
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD lähtel täpsemalt,, on jahh , täna lasin ka phmst kilomeeter jne tuleb ilusti ära . pikemalt ei jõua käed väsivad ära , eks kunagi tuleb video ka .
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD vana roxi vastu selline asi....äss diil.
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD Muidu mulle selle uue runneri esituli ültse ei meeldi , aga see on küll superluks. Jätka samas vaimus
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD esituli on tõesti hea lahendus , enne oli väga okse esituli ikka . proovi midagi haruldasemat teha värvidega nagu , ära valge ja mustaga ega monsteri või muu värvidega tee edu
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD täiesti kindel et ta seda ei teeks nagunii.
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD ma usun kuid seda pidi lihtsalt mainima , see mustavalge maania on igav juba :lol:
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD monsterit , ega mustvalget ei tule kindlasti 8)
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD nägin ka ära, lasi veits tagal kah.. lärmi teeb küll jubedalt see asi, pmst sama mis mul oli juba :S
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD mm , oleneb kuna nägid , mul vahepeal lasi silenceri juurest veic läbi aga jamh , ega ta vaikne ka pole ) paar pilti ka siis:
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD aga kuidagimoodi asi ei edene lähtele tulemisega
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD Ma ei viitsi sõita nii palju Ja bena rüüpab kaa :S
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD täna panin shotile uue villa ja avastasin, et ilma villata läks masin paremini pöörde, on see võimalik , et ilma villata lähevad gaasid paremini välja ??
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD Suht hea diil ikka masinate vahetusega! Edu!
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD minu vana shot all seal , see krdi kinnitus seal midagi keevitatud ja minu käes vähemalt hoidis veits kõveralt see , tänu sellele murdus polt ka silkussse
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. PILDID:UNDER, KULMUD jaap ta on veidi kõveralt keevitatud ja suht hästi jamh , aga paar seibi vahele ja ei jäänud midagi pingesse .