Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. pakkuge spidosi! el. sai korda , ostsin etteulatuva dh , ja jalgratta spidoka mida annab ka rolleri järgi seadistada. El viga peitus õli paagi eemaldamises , läbi õlipaagi jooksis jadaühendus suundade jms .
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. pakkuge spidosi! puks on selline, aga dh tahan osta musta renthali oma.
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. esituledesse lähevad LEDid kindlasti lähiajal ostan ka R-i vasaku nupukonsooli ja piduripumba , endal originaalis ju konsooli pole , ja ostan ka renthali lenksu musta värvi ja pikema , lühikesega ikka jube sõita
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. esikondel käes, uus piduri pump R i oma , nupukonsool ka uus R-i oma , uus renthali pikk lenks, tahan r-i konsoolil ka selle kollase nupu ära ühendada , starteri nupuks , ülejänud nupud paigas , ei viitsi praegu esikondlit veel peale panna ootan led ribad ära ja uue pidurivooliku, sest minu pidurivoolik R-i piduripumbale ei istunud. hetkel kahe poldiga esikondel kinni sain pilte tehe vähemalt.
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. algul mulle need esituled üldse ei meeldinud,aga värvituna näeb täitsa ilus välja.
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. mainin ära ka et võib vahetusi pakkuda : streedi , roxi või R -i vastu .
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. sul dh alles see hõbedane?Kui on bronni mulle 2ra , ostan ära
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. väga vahvapilli oled teinud, jama et Ahti ise ei viitsinud jamada
Re: Ken-i Gilera Runner SP 70 / 2009 a. nii , lähiajal kui masin vahetusse ei lähe millegi huvitava vastu panen ka C3 laagrid peale.