Sain ka Ken'i juures sellega sõita. Midagi nii haige minekuga looma pole ma enne näinud, kuid eks ma olen suht vähe näinud ka, kuid liigub jõhkralt.
kubatuur on kül mõnusalt suur aga 450cc doch läheb ikkagi paremini edasi! aga mindagi öelda ei ole igati kena masin!
Ja need mis tartus linnavahel liiguvad on enamjaolt 450cc veel. :roll: Mõnna relv, haigelt tahaks sellisega buumeri vendi lüpsta kuskil.
Täna nägin linnas mingit ATV'd tõmbas väga sujuvalt nokka, deem kui lahe kui paneksid ka mingid kenad veljed ja tänava rehvid nagu tollelgi
Mõnus masin on jah. Edasi läheb ka korralikult see ikka. Välimus vägagi ilus. Kannatab rallit sõita väga hästi. Suht karmil rajal lasti siin sellisega ringi, tehti selliseid hüppeid, et teine vend ei suutnud krossikagagi nii kõrgele ja kaugele hüpata: Aga kuidas sul arvele saamisega lood on ka? Võtavad ilusti arvele w? Kärdes mul tuttaval on ka selline ja sellele ei olnud ju originaalis suundasid? (või sul oli) Nad siin lasid kellelgi paigaldada suunad ise ja siis ARK-is natuke kobiseti küll aga lõpuks ikka lasid arvele võtta.
Sain kah siis sõbra 450cc sõita no teisega panin kokkumata gaasi põhja nokka peal korraks Junni lõi kohe jahedaks, aga olen ka kaks hypped teinud.Sõber ise pani 16.5 m hyppe maha Tahaks kah endale.700 on veel hullem kiirendus.
Olen saanud täpselt sama mudeliga sõita. Kellegil Saku Mk liikme omaga. No junne tuli püksi ikka lademetes kui kabanossi väänata. Elusees enam atvga kabanossi põhja ei lase
ATVd on loomad, sain ka 700ccm sõita, VI*TUS asi ikka. Isa lubas mulle 250ccm quadraceri osta, jääb lahjaks ma kardan . . Ja üldse, see raptor on ka haige, vaadake kas või videosid mis sellest tehtud on, hullud kiirenduse pillid on valmis.
Tegelikult see ei ole sportvariant .. Rohkem ikkagi atv , aga sportlikum . Rajapeal sellega sa ei tee midagi , 450ccm on ikka poole parem , minuarust . Aga no , edu ! Vähemalt on midagigi , millega igalpool ringi lasta