Re: Kennu,Aprilia Area 51 Karburaatorit ostes loeb väga palju ka bränd, mingit OKO junni ei tasu osta.
Re: Kennu,Aprilia Area 51 Tosse ostes loeb kaa bränd väga palju, turu botased kuluvad hulka kiiremini kui Nike-d. Olenematta sellest, et mõlemad on madeindchina, nöörid või krõpsud peal ja kummist tallad alla liimitud ja kõik lülid ämblikuvõrguga kinni õmmeldud. Tõesti OKO-l on lõõr kehvalt töödeldud, krobeline jms. Aga asja ajab ära ikkagi. Neile kes ei aja viimast hobust taga.
Re: Kennu,Aprilia Area 51 olgu tellin siis koso karpa selle saan 30 usd eest hiinast 24 mm oleks paras?
Re: Kennu,Aprilia Area 51 Lisaks vaja ka tuuning sisselaske kollektorit ja koonusfiltrit (või tõsiselt ümber-ehitatud originaal karp). 21mm dellorto saaks eesti pinnalt 40ga kätte mis ei vaja eelnimetatud asjade välja vahetamist ja oleks siiski väga piisav.
Re: Kennu,Aprilia Area 51 aga kui 17.5 ära tuunida mul koonukas olemas täpsemalt mis sisu sinna panna tuleks?
Re: Kennu,Aprilia Area 51 ja kas 17.5 kõlbaks stock kollektor? sain ka malossi v14 klapid ehk seegi juba annab midagi juurde.
Re: Kennu,Aprilia Area 51 Jep, jäta 17,5. ja originaal filter ja kollektor. Malossi klapid vahele ja ongi norm.
Re: Kennu,Aprilia Area 51 panen koonuka ja malossi filtri ja 17.5 karpa siis peaks sellega probleem lahendatud olema.
Re: Kennu,Aprilia Area 51 kuna tellisin mhr racingule uue kolvikomplekti siis selline küsimus et sooviks silku uuesti ära hoonida kas on ka võimalik hoonida mingite koduste vahenditega või peavad olema selleks spets vahendid vaatasin ka videosi et kuidas see käib seal kasutatakse mingit pudeliharja taolist asja ja pannakse aku trelli otsa ning hoonimiseks vajalikku määret.Kas on ka teisi võimalusi kuidas silkut hoonida saaks?
Re: Kennu,Aprilia Area 51 aIu siIkusi sa hoonida ei saa nod on kaetud seest nikasiIi kihiga ja kui hoonida üritad sis rikud ära IihtsaIt seIIe. IihtsaIt uus koIb sisse panna.
Re: Kennu,Aprilia Area 51 Minu teada alu silkusi ei saa hoonida, neil nikasiili kiht ja kui selle maha hoonid võid asja minema visata. Lihtsalt uus kolvikomplekt peale ja tuld. Parandegae mind kui ma eksin E: ei näinud et vastus juba olemas.
Re: Kennu,Aprilia Area 51 WRONG. Teemant-hoonimine. http://www.youtube.com/watch?v=Xc3fIAGj1Qc Väidetavalt muid valikuid pole reaalse hooni saavutamiseks, muud vahendid lihtsalt puhastavad pinda. "Nikasili" kiht on piisavalt paks, et mitu korda hoonida sama kraami. Malossi, Polini, S6 toodavad ka mõningasi remontmõõdus kolbe (Ehk siis mõne komakoha jagu suurema diameetriga kolvid [A, B, C]. Kuid kas neid kellelgi eestis letil müügs on, seda ei tea.) Lisaks on "nikasil" ülitõsiselt tugev, kulumiskindel kraam. Õige nurga alt ja teravalt rünnates tõesti viskab killu välja. Gaad däämit, enne võiks vähemalt google lahti võtta, kui mingeid saunanaiste jutte lasta välja.
Re: Kennu,Aprilia Area 51 Ma arvan, et sul Kennu pole mõtet selle hoonimisasjaga ise kohe jamama hakata... ja kui sa tahad ökomat pilli mis samas ikkagi liiguks ja 17.5 karpaga ja shotiga timmis oleks ss peaksid äkki veits lahjema silku peale üldse mõtlema? Sport pro, malossi sport vms nt. :roll:
Re: Kennu,Aprilia Area 51 Mul pakkuda Malossi RHQ väntvõll , peaks mhriga ilusti sobima. Hind 50€ Muidu kena pill ja palju edu!
Re: Kennu,Aprilia Area 51 Otsin siis areale uut esituld või esitule plastikut aint kuna praguline kuna seda on eelmine omanik või keegi muu kruvikaga tahtunud lahti kangutada ja sellepärast tuli praguline ning tuhm. Üks küsimus veel kumb on parem kas shot või yasuni r?
Re: Kennu,Aprilia Area 51 Shot peaks oma olemuselt MHR Racinguga paremini kokku sobima. Võin müüa muidugi ka MHR Racing sumpsi minarellile. =) Areatega on ainult see lugu, et neile iga pasun ei sobi tänu oma kesk-amordi-süsteemile. Kes teab mis sinna alla klapib...
Re: Kennu,Aprilia Area 51 Vahetaksin tutika kolvikomplekti 10 pini 12 pinise kolvikomplekti vastu kolb on pakendis ja kaasa täiesti uus sõrmlaager. Vahetan sellepärast et ostsin mhr rhq väntvõlli ja ennem ostsin kolvi eelmise väntvõlli jaoks. Rääkisid mulle targad mehed et selle väntvõlliga mis mul on sellega ma ei saa masinat käima ehk selle vana väntvõlliga
Re: Kennu,Aprilia Area 51 :lol: :| :roll: Käimist küll ükski väntvõll kohe ei takista, aga no pigem annab keps või nõellaager otsad.