kevin68 Keeway Focus 50cc 2005a

Discussion in 'Lugejate rollerid' started by kevin68, Juuli 25, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    Täna sai uus Boschi aku ostetud ning reduktori õli, rahakott jälle 36 euri võrra kergem :D

2. NOS-

NOS- Active Member

1,024
    0
    36
    Sul ma vaatan et ikka vaja sellest rahast lahti saada

3. kriss-sten

kriss-sten Member

855
    0
    16
    tra mytsinsu,kõik ei ole sinusugused,kes ei osta rollerile juppe ja lasevad peeneks. ära inise!

4. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16

No, roller mu hetkel ainuke liiklusvahend ja ma eelistan sõita korras masinaga mitte et reduktori jupid järgi ja mugavam endal nupust käima panna kui seda kickvänta koguaeg taguda ja kahekohaline rahasumma pole kellegi raha tänapäeval, lishalt üks nädalavahetus kaine püsida ja jääb sama summa üle.

5. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    Vahepeal sai orginaal veljed tagasi alla pandud ja üle värvitud, kuna need CPI veljed suht ära tüütanud. Tänu sellele nüüd mõlemad korralikud rehvid all ja spidomeeter ka jälle töötab ja tagupidur toimib ka väga edukalt. Igastahes masin müügiks ka, kui kellegil huvi siis PS

6. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    Vahepeal niipalju, et uued rullikud ja kõik sai stockiks tehtud välimuselt, porikad küljes (esimest veel pole) ja esi- ning tagutuli orginaalid koos suundadega. Ilmselt jääb ka 100% stockiks, mõni päev veel sõita siis jääb seisma ning talve ootama :D

7. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
  8. minim2gnus

minim2gnus Active Member

4,026
    3
    38
    enne viimast posti veel masin meeldis, stock ei lähe nii peale. Muidu suht pano oli ees / taga toonitud tuled, ilma porikata ning cpi veljed. A seda ka, et sportsumps võiks olla, oleks kenam ;) Muidu märk :p

9. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    varsti saate üllatusi, niikaua sõidan stock masinaga :D

10. kevin68

kevin68 Member

342
    0
    16
    üllatusi nii palju, et masin müüdud :D